به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان جلسه کارگروه مولد سازی استان روز یکشنبه به ریاست محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
خانچی در این جلسه با اشاره به اهمیت مولدسازی گفت: این کارگروه می تواند برای ارزیابی استان یک فاکتور مهم و با اهمیت باشد و از طرف دیگر صرف مولدسازی نباید به هر قیمت و بهایی صورت گیرد.
خانچی با تأکید به اعضای کارگروه مولدسازی استان گفت: مسئولان املاکی که مشارکت های مردمی ولو مشارکت حداقلی مردم در احداث این پروژه ها و یا در تملک زمین و به هر شیوه ای که مردم کمک خیرخواهانه ای را در این زمینه داشته اند از دایره شمول مولدسازی خارج کنند چون حفظ اعتماد و سرمایه اجتماعی بسیار ارزشمندتر از منابع ریالی خواهد بود که از این محل بخواهد برای استان ایجاد شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استان خوزستان بر تعامل و همراهی همه مدیران دستگاه های اجرایی در موضوع مولدسازی تأکید کرد و افزود: این یک پروژه فرابخشی بوده و همه دستگاه های اجرایی باید حداکثر مساعدت و مشارکت را داشته باشند و مدیران کل دستگاه های اجرایی نیز موظف و مکلف به همکاری تمام در این زمینه هستند. خوشبختانه با همراهی دستگاه های اجرایی استان تاکنون بیش از ۵۰۰ از ملک متعلق به دستگاههای اجرایی، شرکت ها و مراکز علمی شناسایی شده است.
وی یادآور شد: کارگروه مولدسازی این اختیار تام را دارد که اموالی را که شناسایی می کند در صورت عدم همراهی دستگاه مربوطه ، مستقیما انتقال مالکیت آن را به نام دولت انجام و اموال را به فروش برساند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: اما این انتظار از مدیران دستگاه های اجرایی استان می رود که اموال مازاد و بلا استفاده دستگاه را که در راستای وظیفه و مأموریت های ذاتی دستگاه ها استفاده نمی شود به کارگروه مولدسازی استان معرفی کنند تا با توجه به سازوکارهایی که در این زمینه قانون گذار پیش بینی کرده با حداکثر ارزش افزایی به فروش برسد و محلی برای تأمین منابع مالی استان شود.
وی گفت: بخشی از اعتبارات پروژههای کلان، متکی بر منابع تضمین شده از مولدسازی اموال مازاد خواهد بود، تفاوت مولدسازی با سایر طرحهای گذشته در این است که منابع حاصل از مولدسازی به خود دستگاه باز خواهد گشت و بنابراین باید حساسیت موجود توسط مدیران دستگاهها درک شود. دستگاههای مشمول مولدسازی میتوانند پروژههای نیمهتمام خود را اولویتبندی کنند تا از منابع حاصل از مولدسازی بتوانند نسبت به تکمیل آنها اقدام کنند.
خانچی افزود: هدف اصلی از مولدسازی اموال مازاد دولت، بهینهسازی فضاها و ملکهای موجود دولت، افزایش بازدهی امکانات و اموال موجود، ارزشافزایی و کمک به طرحهای عمرانی موردنیاز و اولویتدار است.
نظر شما