به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، عزیزاله افضلی در همایش نان کامل نان سالم که روز یکشنبه در محل موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار شد، گفت: سلامت نان به عنوان مهم ترین گام در بهبود تعذیه ای افراد جامعه و ارتقای سلامتی به شمار می رود.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه رویکرد تهیه نان و عرضه آن به شهروندان دارای اهمیت بسیاری است بنابراین برگزاری این همایش می تواند تاثیرگذاری بسیاری در ارتقای کیفیت پخت نان، تهیه نان براساس استانداردهای بهداشتی و ... داشته باشد.
همایش یک روزه نان کامل نان سالم صبح یک شنبه باحضور مسئولان استانی و شهرستانی به منظور ارتقای سطح کیفیت نان و سلامت عموم شهروندان برگزار شد.
نظر شما