بهگزارش روابطعمومی استانداری چهارمحال و بختیاری؛ رضا علیبیگی روز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان بن با حضور استاندار و تعدادی از مدیران کل دستگاههای اجرایی استان تأکید کرد: این طرح در ۲۷ سال قبل از فعالیت دولت سیزدهم تنها ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و با روی کارآمدن این دولت هماکنون به ۹۰ درصد رسیده است.
وی افزود: با دستور و تلاش جهادی مجموعه شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اکنون تصفیهخانه شهر بن محقق شده و از ۶۰ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب این شهر ۳۰ کیلومتر آن اجرایی شده و برای ۳۰ کیلومتر بعدی نیز قرارداده بسته شده است.
علیبیگی تصریح کرد: با اختصاص اعتبار مورد نیاز شبکه جمعآوری فاضلاب بن تا سال آینده تکمیل و بهرهبرداری میشود.
وی با اشاره به اعتبارات تخصیصیافته به شهرستان بن یادآور شد: از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای، سفر رئیسجمهور، مدیریت بحران و محرومیتزدایی هفت هزار میلیارد ریال به این طرح اختصاص یافت.
فرماندار بن اضافه کرد: برای اجرای مرحله سوم جاده چهارخطه شهرکرد به بن به داران سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
وی گفت: همچنین از ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبارات محرومیتزدایی نیز برابر ۱۸۰ میلیارد ریال مربوط به اعتبارات سال ۱۴۰۰ تأمین شد و ۲۰۰ میلیارد ریال بقیه نیز هنوز اختصاص نیافته است که انتظار میرود این اعتبار هر چه سریعتر تخصیص یابد.
علیبیگی تأکید کرد: انتظار است برای تنش آبی روستاهای شهرستان بن از ظرفیت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) بهرهگیری شود.
وی افزود: لایروبی قناتها با ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، احداث و تکمیل کانالهای آبرسانی با لوله با ۲۱ میلیارد ریال، اجرای ۱۸۰ هکتار آبیاری نوین، اهلیتسنجی مجتمع دامپروری دام سبک شهر بن پس از ۱۱ سال با تخصیص آب به این مجتمع، اجرای نخستین گلخانه درون مدرسهای کشور در یکی از روستاهای بن از مهمترین گامهای توسعهای برداشته شده در این شهرستان بهشمار میرود.
فرماندار بن تصریح کرد: رفع نیازمندی مجتمعهای دام سبک در شهرهای بن، وردنجان و یانچشمه و همچنین روستاهای شیخشبان و پهنا ضروری است.
وی ایجاد زنجیره ارزش برای روستاهای پهنا و بارده با در بخش تولید گوشت قرمز را ضروری دانست و گفت: رفع مشکل تخصیص آب و رفع مشکل تامین گاز به شهرک گلخانهای یانچشمه، تامین آب شهرکهای صنعتی بن، وردنجان، یانچشمه از جمله خواستههای این شهرستان از سازمان جهاد کشاورزی است.
علیبیگی تأکید کرد: احداث سد بتنی با ارتفاع ۲۰ کیلومتر در بن با توجه به هدررفت از جمله نیازهای شهرستان بن بهشمار میرود.
وی افزود: با تکمیل و بهرهبرداری از این سد بتنی از هدر رفت، فرسایش خاک و افزایش عمق این دره پیشگیری میشود.
فرماندار بن از توابع استان چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای طرح شبکه جمعآوری فاضلاب این شهرستان هماکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نظر شما