به گزارش روابط عمومی استانداری همدان، محمد مهدی اسماعیلی روز یکشنبه آیین عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و یادواره شهدای روحانی فامنین که در مسجد اعظم این شهر برگزار شد،افزود: طی یک دهه گذشته در شاخص های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی به علت وجود تفکراتی در حوزه مدیریت اجرایی که سازگار با آرمان های انقلاب نبود، کشور و انقلاب ضربه خورد.
وی بیان کرد: جبران این عقب ماندگی ها باید به سرعت انجام شود بنابراین امروز دولت بنای خود را جبران عقب ماندگی ها گذاشته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: برای نمونه بنایی از سال ها پیش در فامنین ناتمام باقی مانده بود و در حال تبدیل به میراث فرهنگی و موزه ای از ناکارمدی بود که در این مدت کوتاه کارهای عمرانی آن آغاز و مرحله اول مجتمع سال آینده در اختیار مردم می گذاریم.
وی با تاکید بر اینکه بنای ما اجرای تمام تعهدات بر زمین مانده گذشته است،گفت: ما دنبال این نیستیم که این طرح را کی شروع کرده و چه کسی به پایان رساند بلکه دنبال این هستیم که مردم از ثمره این طرح ها استفاده کرده و از آنها بهره مند شوند.
کودکان غزه درس مقاومت می دهند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با محکوم ساختن جنایات صهیونیست ها در غزه،گفت: غزه قصه تلخ این روزهای جهان و دوره معاصر است چرا که رژیم جعلی اسراییل جلوی چشم همه جهانیان این جنایات را انجام داده و می دهد.
وی افرود: تمام جهان از شدت این جنایات، ددمنشی و خون آشامی در بهت به سر می برند، آنها به بزرگ و کوچک، زن و مرد رحم نکردند، جنایات بی حد و مرز آنان موجب شد کودکان خردسال، نوزادان چند ماهه در آغوش مادر به خواب ابدی فرو بروند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: امسال در شورای فرهنگ عمومی کشور سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به نام شهدای گمنام نام گذاری شد چرا که آنها این گمنامی و نداشتن مزار را از بانوی دوعالم و مادر سادات به ارث بردند.
شهید مفتح از پیشگامان نهضت وحدت حوزه و دانشگاه بود
وی در ادامه یاد و خاطره شهید مفتح از شهدای برجسته انقلاب اسلامی و شخصیت های بزرگ استان همدان را گرامی داشت و اظهار کرد: شهید مفتح از مفاخر بزرگ استان همدان، پیشگامان نهضت امام و حواریون امام راحل بودند که نقش مهمی را در جریانات انقلاب ایفا کردند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شهید مفتح در کنار دیگر شهدای صدر انقلاب از جمله شهیدان بهشتی، مطهری و باهنر از جمله رجال نهضت پیشگامان ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه بودند.
وی اظهار کرد: از ابتدای ورود تجدد و مدرنیته به ایران ، دشمن دنبال ایجاد دیواری ذخیم بین علم و دین و ایجاد فاصله بین اصحاب دین و علم جدید بود بنابراین دانشگاهیان به حوزویون لقب مرتجع و حوزوی یون به دانشگاهیان لقب عناصر وابسته وغرب زده دادند و آانها می خواستند این دیوار بی اعتمادی را بالا ببرند اما شخصی همچون شهید مفتح این دو قطبی را بر هم زد و نشان داد در مکتب اسلام و اهل بیت(ع) بین دانش نوین و دانش دنیوی و دینی اگر در خدمت به جامعه و اعتلای اخلاق و معرفت انسان باشند فاصله ای نیست.
وی ادامه داد: علم اگر در هر ۲ فضای حوزه و دانشگاه در خدمت رشد، تعالی، معنویت، پیشرفت، عمران و آبادانی قرار بگیرد محترم و مقدس و مورد احترام است.
اسماعیلی افزود: شهید مفتح نگذاشت این شکاف ادامه پیدا کند بنابراین وی سنگر دانشگاه را برای خدمت انتخاب کرد و در کنار شهید مطهری عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دانشکده ایرانیان شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این بزرگان نقش مهمی در پیشبرد جریانات اسلامی در دانشگاه داشتند و حلقه های متعددی از جوانان در حول آنها شکل گرفت و این ها در ادامه هسته مهم پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) شدند.
اسماعیلی یادآوری کرد: شهید مفتح در سنگر مسجد نیز خدمات ماندگاری انجام داد بنابراین جای تعجب نبود که هنوز انقلاب به سال اول نرسیده چنین شخصیت اندیشمندی را دشمنان جمهوری اسلامی مورد سوء قصد قرار دهند.
وی افزود: خون شهدای عزیز از جمله مطهری و مفتح موجب رشد و تعالی علمی جامعه شده و امروز ایران اسلامی با وجود دانشمندان بزرگ مرزها های علم و پیشرفت را در نوردیده است.
امروز از دوگانگی در حوزه و دانشگاه خبری نیست
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به برکت انقلاب و شهدایی همچون شهید مطهری و مفتح جامعه حوزوی در کنار جامعه دانشگاهی دست در دست هم برای اعتلای ایران اسلامی و کلمه الله در جهان در تلاش هستند و امروز از این دو گانه ها خبری نیست و البته در راس این نهضت رهبری حکیم و فرزانه انقلاب قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب نیز همان راه امام و شهیدان مطهری و مفتح را پیمودند و این جریان را تقویت کردند، افزود: رهبر معظم انقلاب یکی از اندیشمندانی هستند که سال های قبل از انقلاب را به حضور در محافل جوانان و دانشگاهیان طی کردند،ایشان جزو افرادی بودند که با ارتباط مستمر با نهاد جدید علم در دانشگاه ها، فضای انقلابی را در کشور گسترش دادند و پس از انقلاب هم مسیر شهید مفتح را ادامه دادند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: معظم له در همه دوران ریاست جمهوری یک روز در هفته با حضور در مسجد دانشگاه تهران و گفت و گو با دانشجویان، به مسایل و شبهات آنها پاسخ داده و اجازه ندادند دشمن با ایجاد دیوار بی اعتمادی بین این 2 قشر سازنده جلوی تحقق اهداف انقلاب را بگیرد.
شرکت در انتخابات فارغ از هر گرایش، رای به جمهوری اسلامی است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در سال جاری،گفت: شرکت در انتخابات فراغ از هر گرایش رای به جمهوری اسلامی است.
اسماعیلی گفت: انتخابات پرشوری را در پیش رو داریم و امیدواریم مردم سراسر کشور با هر گرایش و سلیقه از جمله استان همدان و شهرستان فامنین همچون دوره های گذشته حضور پررنگی در پای صندوق های رای داشته باشد.
وی اظهار کرد: این منطقه در مشارکت سیاسی و حضور در انتخابات پیشتاز بوده و آمار بالایی از مشارکت را در سابقه خود دارد که امیدواریم در انتخابات پیش رو نیز این مساله تکرار شود.
فعالیت های فرهنگی در کشور رونق گرفته است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم بسیاری از طرح ها نیمه تمام حوزه فرهنگ و هنر کشور تکمیل شده و دوره رونق فعالیت های فرهنگی رقم خورده است و در همه حوزه ها این اعداد و ارقام است که سخن می گوید.
اسماعیلی گفت: اهالی فرهنگ، قرآن و مسجد چندین برابر ظرفیت های گذشته فعال شدند رونق به این حوزه ها برگشته است.
وی اضافه کرد: ایران اسلامی دارای یک جغرافیایی فرهنگی است که محصور در مرزهای سیاسی نیست.
نظر شما