کد خبر 216364
۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
برگزاری دومین کنگره فرهنگی وهنری اسطوره‌ی مقاومت در یاسوج 

دومین کنگره اسطوره‌ مقاومت همزمان با بزرگداشت چهارمین سالگرد شهادت «حاج قاسم سلیمانی» در یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد روز چهارشنبه سید جواد هاشمی مهر در این کنگره با گرامیداشت یاد وخاطره «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» و تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به اهمیت برگزاری این کنگره اشاره کرد و گفت: کنگره اسطوره‌ی مقاومت که به ترویج اندیشه، فرهنگ مقاومت و الگو پذیری تاکید داشت در قالب برنامه های فرهنگی و هنری با همکاری کلیه دستگاه های اجرایی به خصوص فرهنگی برگزار شد.
وی عنوان کرد این کنگره به روایت و تبیین شاخص‌های مکتب شهید والامقام سردار سلیمانی به خوبی پرداخته است که با شعرخوانی، نقاشی، دکلمه، موکب های فرهنگی، بنر، پوستر، اجرای زنده نقاشی، سرود و سخنرانی همراه بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی استانداری به تبیین شخصیت، تفکر و مکتب سلیمانی پرداخت و گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی پرورش یافته مکتب مطهر حضرت فاطمه زهرا (س) است.
وی با بیان اینکه، شهید سلیمانی در مسیر الهی حرکت می‌کرد و به دلیل اخلاص در عمل تبدیل به یک مکتب شد، اظهار داشت: شهید سلیمانی نقش مهم و پررنگی در دفاع از فلسطین و ارتقاء قدرت بازدارندگی گروه‌های فلسطینی و همچنین در مبارزه با رژیم اشغالگر قدس داشت.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری با بیان اینکه، اهتمام حاج قاسم به معرفت، آگاهی و اقدام به عمل در میدان بود، افزود: پیروزی‌های نیروهای مقاومت اسلامی در منطقه علیه دشمنان، شکل ‌گیری گفتمان محور مقاومت، تشکیل هسته‌های مقاومت در کشورهای مختلف جهان و معدوم ‌شدن داعش از اقدامات و عمل در میدان و تلاش های شهید حاج قاسم سلیمانی است.
هاشمی تصریح کرد: سردار «شهید سلیمانی» در طول چند دهه خدمات ارزنده ای را به جبهه مقاومت ازعراق گرفته تا لبنان، فلسطین، سوریه و به ملت‌های مظلوم و امنیت کشورهای منطقه ارائه کرد؛ خدماتی که رهبران ارشد مقاومت آنها را جاودانه و همیشگی می‌دانند.
 معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری با بیان اینکه، اهداف شناخت و تبیین مکتب حاج قاسم و راه و منش و برنامه های سردار دل ها برای تعالی بخشی است گفت: شهادت حاج قاسم سلیمانی هم آغاز دیگری داشت که «مکتب حاج قاسم» بود و این نقطه آغازین پایانی نخواهد داشت.
هاشمی مهر با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی دستورات و ارزش‌های دین مبین اسلام را به صورت عملی در وجود خود داشت؛ تصریح کرد: حاج قاسم تربیت یافته مکتب قرآن و اهل بیت (ع) و مکتب سیدالشهدا (ع) است که خود به یک مکتب تبدیل شده، مکتبی که الهام گرفته از مکتب اسلام و قرآن و مکتب اباعبدالله الحسین (ع) است.
 وی بیان کرد: وظیفه امروز ما در برابر حاج قاسم فقط برگزاری یک کنگره نیست بلکه وظیفه اصلی ما تعمیم و تحکیم فرهنگ و مکتب سپهبد شهید قاسم سلیمانی و توجه و عمل به وصیت نامه سردار دل‌ها است.
هاشمی مهر خاطرنشان کرد: حاج قاسم به عنوان سردار مقاومت و کسی است که در جنگ با فرماندهی و رشادت‌ طلبی آغاز کرد و این برگ از زندگی‌اش را با شهادت پایان داد و اما یک آغاز دیگری هم داشت و آن هم شکل گیری مکتب حاج قاسم است.
وی با بیان اینکه، شهادت مقامی بود که خداوند برای حاج قاسم سلیمانی انتخاب کرد، عنوان کرد: جبهه مقابل سردار سلیمانی جبهه باطل است.
معاون اجتماعی و فرهنگی استانداری با بیان اینکه مکتب حاج قاسم همیشه زنده است و ثمره مکتب شهید سلیمانی امروز به بار نشسته است گفت: هدف از مکتب سلیمانی، تربیت حاج قاسم سلیمانی‌هاست وحاج قاسم با شهادتش تمام نشده است وپدران و مادران مثل حاج قاسم تربیت کنند و حاج قاسم‌ها باید تربیت شوند.
در این کنگره فرهنگی و هنری آثاری در بخش های دلنوشته، شعر، دکلمه، نقاشی و دیگر موضوعات از جمله لحظه شنیدن خبر شهادت سردار و وصیتنامه سردار ارائه شد.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha