به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، سید جواد هاشمی روز چهارشنبه در نشست مجمع خیرین یاریگران زندگی افزود در مبارزه با اعتیاد که فرآیند پیچیده و صعب العلاجی است، استفاده از ظرفیت های مردمی از جمله خیرین بخش خصوصی و تشکل های مردمی اثربخشی زیادی دارد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری با اشاره به اثرات سوء مصرف مواد مخدر در محیط اجتماعی و جامعه افزود در جریان مقابله با اعتیاد باید رویکرد جامع و سیاست بازدارندگی را دنبال کرد.
وی با تشکر از دغدغه مندان آسیبهای اجتماعی از آنها خواست با طراحی برنامههای مختلف در مسیر ترمیم این آسیب دیدگی ها تلاش کنند گفت که یکی از محورهای موثر مجمع خیرین یاریگران زندگی بازتوانی معتادان متجاهر با ایجاد اشتغال دائم بوده که کار ضروری است.
هاشمی فعالیت مجمع یاریگران زندگی در استان را اقدام ارزشمند برای مقابله با احتیاط و احیای بیماران مبتلا به این بیماری دانست و تصریح کرد: هدایت نجات یافتگان از گرداب اعتیاد نیازمند حمایت بیشتر و هدایت از سوی دغدغه مندان این حوزه است.
وی بر لزوم هم افزایی مسئولان برای کاهش مخاطرات اجتماعی از جمله اعتیاد تاکید و تصریح کرد: ریشه کنی اعتیاد نیازمند اجتماعی شدن مبارزه با این پدیده شوم است.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری با بیان اینکه، تمرکز اصلی مجمع خیرین یاریگران زندگی بر ایجاد اشتغال برای افراد درگیر آسیبهای اجتماعی و معتادان بهبود یافته باشد گفت: کارآفرینان و خیرین یاریگران زندگی بستر لازم برای ایجاد اشتغال پایدار معتادان را فراهم کنند.
وی با تاکید بر اینکه این مجمع در همه مناطق استان مدیریت موثری در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد داشته باشد بیان کرد: اعتیاد علاوه بر فرصت سوزی برای فرد، اثرگذاری در جامعه را از دست می دهد و اثرات مخربی نیز بر جامعه وارد می کند.
وی با بیان اینکه انتظار زیادی از خیرین حوزه سلامت داریم گفت: مجمع خیرین سلامت یکی از ضروریات استان است و خیرین زیادی در حوزههای مختلف داریم و هر یک به نوعی موثر هستند، اما در مقام مقایسه مجمع خیرین سلامت از اولویت بیشتری برخوردار است.
هاشمی با بیان اینکه سلامت حوزه بسیار مهمی است بنابراین همه ما مسئولیت داریم با تلاش چند برابری برای داشتن جامعه ای سالم تلاش کنیم افزود: یکی از اقدامات تحولی، راه اندازی مجمع خیرین یاریگران زندگی است که باید از ظرفیتهای این مجمع بهرهبرداری کامل شود.
وی با اشاره به اینکه جایگاه درمان نباید مقایسه با درآمد شود، گفت: خیرین با سرمایه وجودی خود تلاش میکنند تا مشکلی را از جامعه برطرف کنند بنابراین ما مسئولان نیز باید راه را برای فعالیت این افراد هموار کنیم.
هاشمی به بخشی از عملکرد ها در این حوزه اشاره کرد و اظهار داشت، امسال در بخش آموزش سه هزار و ۹۰۰ برنامه از طریق فضای مجازی، فعالیت های آموزشی معاونت پیشگیری از جرم دادگستری، همایشها و برنامههای متنوع داشتیم.
وی عنوان کرد: یاریگران زندگی در کارگاههای صنعتی استان بحث آموزش مهارتهای زندگی مخصوصاً سبک فرزند پروری را داشتند و آموزش و پرورش بحث پیشگیری اجتماع محور در مدارس و بحث پیشگیری از اعتیاد در خوابگاهها را اجرا کرد.
در این نشست انتخابات مجمع خیرین یاریگران زندگی استان برگزار شد و هفت نفر به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره، ۲ نفر به عنوان اعضای علیالبدل، یک نفر به عنوان بازرس اصلی و یک نفر به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.
معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: نیازمند مشارکت و فعالیت بیشتر خیرین سلامت در این استان هستیم.
نظر شما