به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، فرشاد قدوسی با بیان این مطلب در سومین نسشت ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی که با حضور فواد محمدی سرپرست صندوق استان و جمعی از اعضا در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در استان البرز حدود ۳۴۰ روستا وجود دارد که صندوق می تواند با برپایی میزخدمت و ارتباط چهره به چهره با جامعه هدف، شتاب بیشتری در خدمت رسانی به واجدین شرایط داشته باشد.
وی افزود: ارائه خدمات اگر با حضور میدانی و کار جهادی مسئولان باشد ضمن اعتمادسازی برای مردم ایجاد انگیزه نیز خواهد کرد.
قدوسی خاطر نشان کرد: خدمات صندوق باید به صورت گسترده از طریق بخشداری ها، دهیاری ها، شوراهای اسلامی و سایر معتمدین تبیین شود.
قدوسی آمادگی همه جانبه مجموعه وزارت کشور را جهت تحقق سهیمه تکلیفی و گسترش چتر بیمه ای استان اعلام کرد و گفت: با کار جهادی می توان بیشتر از سهمیه تکلیفی استان نیز بیمه شده جدید جذب نمود.
سرپرست صندوق استان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ۹ ماهه استان به عملکرد ضعیف استان در حوزه جذب و تمدید اشاره کرد و خواستار تعامل و همکاری کلیه اعضای ستاد جهت تحقق سهمیه تکلیفی و اطلاع رسانی گسترده تر شد.
فواد محمدی با اشاره به خدمات ارزشمند صندوق گفت: کلیه ساکنین روستاها و مناطق عشایری، ساکنین شهرهای زیر بیست هزارنفر جمعیت، کشاورزان غیر ساکن، قالی بافان، زنبورداران، شاغلین حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی، شاغلین حوزه مشاغل خانگی و مشاغل فصلی و سایر واجدین شرایط که ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند، می توانند با عضویت در صندوق از مزایای بلند مدت بیمه ای نظیر مستمری بازنشستگی، مستمری بازماندگان، مستمری ازکارافتادگی، نقل و انتقال سوابق بیمه ای و همچنین کمک ۷۰ درصدی دولت در پرداخت حق بیمه بهره مند شوند.
وی تأکید کرد: مجموعه مدیریت صندوق استان با کار جهادی آمادگی برپایی میزخدمت، ارتباط مستمر و چهره به چهره با جامعه هدف در راستای ارائه خدمات را دارد و تمام سعی و توان خود را در این مسیر بکار خواهد بست.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری البرز بر استفاده عشایر و روستائیان استان از ظرفیت های صندوق بیمه اجتماعی تاکید کرد و گفت: سهمیه تکلیفی استان البرز دو هزار و ۵۲۰ فقره است که از این تعداد فقط ۸۹۰ فقره جذب شده است.
نظر شما