به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام شهریار عباسی معاون اقتصادی استانداری ایلام روز سوم بهمن در نشست بررسی چگونگی اجرای طرح ایجاد بازارچه در استان اظهار داشت: در این بازارچه ها ارایه و عرضه صنایع دستی برای تقویت آن، عرضه محصولات روستایی تحت عنوان از مزرعه تا سفره شامل همه فرآورده های لبنی، گوشت و مرغ و تخم مرغ و سایر تولیدات دامی و کشاورزی و همچنین عرضه میوه و تره بار، بدون واسطه انجام می شود .
وی تاکید کرد: تثبیت قیمت ها در راستای کمک به بازار، دسترسی آسان مردم به محصولات و فرآورده های لبنی و پروتئینی و همچنین حذف دلال ها از اهداف اصلی این بازارچه ها است.
وی افزود: برخی مناطق مراکز عرضه صنایع دستی دارند در این مناطق سایر عوامل مورد دیگر مد نظر قرار می گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از شهرداران و فرمانداران خواست که بخشی نگری را کنار بگذارند و از ظرفیت نهادهای اجرایی مرتبط نهایت استفاده قرار بگیرد.
عباسی اظهار داشت: فرمانداران مدیریت اجرای طرح بازارچه از سفره تا مزرعه را بر عهده داشته باشند.
بر اساس ابلاغ وزارت کشور قرار است طرح ایجاد بازارچه های دائمی از مزرعه تا سفره با هدف عرصه مستقیم و حمایت از کشاورزان و تولید کنندگان و دسترسی آسان مردم در همه کشور اجرا شود.
نظر شما