به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، "احمد افضلی" روز یکشنبه با بیان این مطلب در دیدار با رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی اظهار داشت: استان البرز بعنوان قطب علم و فناوری کشور دارای دهها مرکز ملی و بین المللی علمی و پژوهشی است که می تواند در پیوند با حوزه اجرایی استان به موفقیت های کم نظیری دست یابد.
تبدیل شدن به مرجع علمی و پژوهشی کشور و منطقه در موضوع مواد و انرژی
رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه این پژوهشگاه ظرفیت تبدیل شدن به مرجع علمی و پژوهشی کشور و منطقه را در موضوع مواد و انرژی دارد، خاطر نشان کرد: پژوهشگاه مواد و انرژی در حال حاضر در دو رشته مهندسی مواد و مهندسی پزشکی در مقطع دکتری و در شش گرایش از رشته های مهندسی مواد، مهندسی پزشکی، مهندسی فناوری نانو، مهندسی انرژی های تجدید پذیر و فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد نسبت به جذب و تربیت دانشجو اقدام می کند.
وی افزود: پژوهشگاه مواد و انرژی دارای چهار پژوهشکده تحت عناوین فناوری نانو و مواد پیشرفته، سرامیک، نیمههادیها و انرژی میباشد که هر کدام دارای سه گروه پژوهشی مستقل هستند.
امیدوار در ادامه سخنان خود طی گزارشی به اولویت های راهبردی پژوهشگاه ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۵، تجهیزات در پایلوتها و کارگاههای مواد و انرژی اشاره کرد و گفت: مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی به منظور حمایت از کسب و کارهای نوپا و نوآور، کارآفرینی و تجاریسازی در حوزه مواد و انرژی در سال ۱۳۹۲ تاسیس شده است. این مرکز در حال حاضر با ظرفیت ۳۰ واحد فناور مشتمل بر واحدهای پیشرشد، رشد و شرکتهای دانشبنیان و با محوریت اعضای هیات علمی، فارغالتحصیلان و دانشجویان پژوهشگاه در راستای تقویت اقتصاد ملی مبتنی بر دانش و فنآوری مشغول به فعالیت میباشد.
امیدوار یادآور شد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته مطالعات شش طرح مهم پژوهشگاه انجام شده است که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز می توان همزمان با دهه مبارک فجر عملیات اجرایی آنها را آغاز کرد.
در پایان این نشست مقرر شد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز بازدیدی از پژوهشگاه مواد و انرژی داشته باشد تا برنامه ریزی های لازم در جهت آغاز عملیات اجرایی طرح های مختلف این مرکز صورت پذیرد.
نظر شما