به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ محمد طیب صحرایی عصر روز یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با تاکید بر ضرورت صرفه جویی در مصارف آب از تمامی دستگاه های اجرایی استان خواست که به این موضوع دقت ویژه داشته باشند.
وی تصریح کرد: با یک اقدام موثر و منحصر به فرد، آبرسانی پایدار به ۸۶۰ روستای استان در حال انجام است که این موضوع با همکاری جمعی و انعقاد یک تفاهم نامه با قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) شکل گرفته است. ۳۰ درصد اعتبارات این طرح از طرف استان و ۷۰ درصد مابقی توسط قرارگاه تامین خواهد شد.
وی مهمترین و اولویت دارترین کار در استان را توجه ویژه به موضوع آب دانست و گفت: ضرورت دارد که به اجرای پروژه های آب سرعت دهیم و حتما باید تخصیص طرح های آب نسبت به دیگر بخش ها ۱۰ درصد بیشتر باشد زیرا اولویت مهم استان تامین آب است و تنش آبی در استان باید مدیریت شود.
وی بیان داشت: توجه به اجرای پروژه های آب در استان به معنای بی توجهی و یا کم توجهی به دیگر پروژه ها نیست.
وی همچنین گفت: توافقات خوبی برای اجرای تصفیه خانه ها در استان و شهر کرمانشاه صورت گرفته که با نهایی شدن تصفیه خانه شهر کرمانشاه حدود ۲۵ میلیون متر مکعب باقیمانده فاضلاب این شهر در مدار تصفیه خانه قرار می گیرد و می توانیم آب شرب را ذخیره کنیم.
مقام عالی استان ادامه داد: طرح های صنایع و کشاورزی باید از پساپ آب تصفیه شده استفاده کنند زیرا اولویت استان تضمین تامین آب شرب سالم و پایدار برای مردم شریف استان است.
وی همچنین با تاکید بر توجه به صرفه جویی در مصارف آب توسط شهرداری ها و ادارات استان گفت: شهرداری ها و ادارات در نگهداری از فضای سبز باید به موضوع صرفه جویی آب توجه کنند و با ظرافت و خلاقیت نسبت به توسعه و نگهداری فضای های سبز اقدام کنند که کمترین نیاز به آب وجود داشته باشد.
صحرایی اظهار داشت: مساله آب بسیار جدی است و باید مصرف بهینه از مصارف آبی را جزء مهمترین برنامه های خود بدانیم.
وی همچنین از دستگاه های متولی آب خواست که اگر مشکل و شکستگی در خطوط انتقال آب رخ می دهد با جدیت و در اسرع وقت نسبت به تعمیر و رفع مشکل آن اقدام کنند.
استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود به توسعه امکانات ورزشی در مناطق کم برخوردار شهر کرمانشاه مانند حکمت آباد، ملا حسینی، دولت آباد، باغ ابریشم و ... تاکید کرد.
وی همچنین برنامه ریزی های صورت گرفته برای حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال را از برنامه های اساسی و مهم برای پرداختن به نیازهای استان از جمله کمک به روند اشتغال در استان عنوان کرد.
مقام عالی استان تاکید کرد: اجرای اصلی این اقدام با اداره کل فنآوری اطلاعات و ارتباطات استان است. این اداره باید برای جلسه بعد این شورا سند اجرای اقتصاد دیجیتال در استان را آماده وارائه کند.
وی با اشاره به وجود برج فنآوری و پارک علم و فنآوری در استان، اجرای طرح اقتصاد دیجیتال را برای توسعه علم و دانش مهم و از ضروریات استان برشمرد.
صحرایی در پایان بر تدوین طرح اقتصاد گردشگری برای کمک به رونق اقتصادی و اشتغال زایی در استان تاکید کرد.
نظر شما