کد خبر 219490
۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
 کهگیلویه وبویراحمد آماده هرگونه سرمایه گذاری با تجار کشور چین است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: این استان آماده هرگونه سرمایه گذاری با تجار کشور چین است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری روز دوشنبه در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی یاسوج با حضور "شو وی" سرکنسول جمهوری خلق چین در بندرعباس با اشاره به ارتباط و تعاملات میان جمهوری اسلامی ایران و کشور چین گفت: روابط ایران و چین به سوابق تمدنی باز می‌گردد و این دو کشور باستانی و صاحب تمدن در تحولات اخیر جهان به خوبی نقش آفرینی کردند.
معاون اقتصادی استانداری گفت: ایران و چین می توانند روابط عمیق‌ و گسترده‌تری داشته باشند که برگزاری چنین جلساتی راهگشا خواهند بود.
وی با بیان اینکه این استان در زمینه های صنعت، گردشکری و کشاورزی دارای ظرفیت‌هایی برای سرمایه‌گذاری است، اظهار داشت: ایران و چین علاوه بر روابط اقتصادی می‌توانند در زمینه مباحث‌ فرهنگی، سیاسی و اجتماعی پروتکل‌هایی را منعقد کنند.
عسکری از انعقاد تفاهم نامه میان ایران و چین برای اجرای پروژه راه‌آهن اقلید-یاسوج خبر داد و گفت در حال رایزنی با مسئولان ملی  برای اجرای این پروژه از طریق تهاتر نفت هستیم.
وی تصریح  کرد: استان در زمینه نفت و گاز،  پتروشیمی و صنایع پایین دستی مستعد سرمایه‌گذاری است و علاقمند به سرمایه‌گذاری چینی‌ها در این خصوص هستیم.
معاون اقتصادی استانداری  ادامه داد: استان در زمینه نیروگاه برق آبی و انرژی پاک نیاز به سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران خارجی دارد. از طرفی سرمایه گذاران ما هم مشتاق سرمایه گذاری در چین هستند که این مهم مورد توجه سرمایه گذاران چینی باشد.
عسکری با اشاره به ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد در زمینه آجر و سیمان نسوز گفت: استان دارای معدن بوکسیت جهت سرمایه‌گذاری است، در حال حاضر بوکسیت از استان ما استخراج و  به سایر استان ها صادر می شود ضمن اینکه استرانسیوم به چین صادر می شود که خواهان ایجاد کارخانه فرآوری این محصول معدنی در استان هستیم.
معاون اقتصادی  استانداری با بیان اینکه مصوبات این جلسه در قالب یک تفاهم نامه ذکر و بند به بند آن اجرایی شود، از طرف چینی برای شرکت در همایش ملی و بین‌المللی فرصت‌های سرمایه گذاری به میزبانی شهر یاسوج دعوت کرد.
عسکری با بیان اینکه لیست طرح های سرمایه گذاری به طرف چینی ارائه شود، خواستار خواهر خواندگی شهری در چین و یکی از شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد شد.
«شو وی» سرکنسول جمهوری خلق چین در بندرعباس هم با اشاره به اینکه مسئولیت سرکنسولگری چین در بندرعباس شامل هشت استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، فارس، بوشهر، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد می‌شود، گفت: مهندسان چینی در پروژه سد چم شیر نقش آفرینی کردند.
وی روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین را بسیار مناسب دانست و گفت: روسای جمهور دو کشور همواره ملاقات‌ها و دیدگاه‌های مشترکی دارند که تاکید ما عملیاتی و اجرایی شدن این دیدگاه‌ها است.
شو با بیان اینکه روابط ایران و چین در بالاترین و بهترین زمان ممکن قرار دارد، گفت. همکاری دو کشور در زمینه اقتصادی نباید تنها در حوزه صادرات و واردات باشد بلکه می‌توانیم در پروژه‌های بزرگ ملی‌ که نیاز به فاینانس و زمان زیادی برای اجرا دارند، سرمایه گذاری کنیم و مردم تاثیر این سرمایه‌گذاری‌ها را احساس کنند.
شو با اشاره به اینکه کار را از بخش خصوصی ایران آغاز خواهیم کرد، گفت: ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری این استان معرفی شوند تا با تجار و شرکت‌های چینی علاقمند به سرمایه‌گذاری رایزنی و استان را معرفی کنیم.
وی همچنین از سرمایه‌گذاری تجار ایرانی در چین استقبال کرد.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha