به گزارش روابط عمومی استانداری اصفهان، محمود حقیقت سرشت سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، چهارشنبه در حاشیه هفتاد و ششمین کارگروه ساماندهی و مدیریت گندم، آرد و نان استان، گفت: در این نشست چگونگی فرایند تولید آرد و نان کامل در استان، کیفیت آرد و نان تولید شده در استان، چگونگی شناسنامه دار کردن نانهای عرضه شده در سوپرمارکتها، مشکلات و نقاط ضعف و قوت سامانههای مرتبط با حوزه آرد و نان مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: همچنین با حضور تمامی اعضاء دستگاههای اجرائی و نظارتی تأکید شد هیچ گونه محدودیتی جهت فروش قرص نان به عموم مردم وجود ندارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان عنوان کرد: تمامی خبازان موظف به رعایت ساعات پخت نان و همچنین رعایت قیمتهای مصوب هستند و در صورت تخلف، دستگاههای نظارتی و اصناف مربوطه طبق ضوابط و مقرارت با متخلفان برخورد خواهند کرد.
حقیقت سرشت عنوان کرد: همچنین مقرر شد پیگیری لازم جهت درخواست اتحادیه نانوایان سنتی و فانتزی توسط دستگاههای ذیربط در اسرع وقت بررسی و نتیجه در نشست آینده کارگروه ارائه شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در کارگروه ساماندهی و مدیریت گندم، آرد و نان استان که با حضور تمامی دستگاههای اجرائی و نظارتی برگزار شد بر استمرار اقدامات نظارتی درخصوص نانوایی های استان تأکید گردید.
نظر شما