بهگزارش روابطعمومی استانداری چهارمحال و بختیاری؛ غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در نشست با معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تعاون روستایی کشور تأکید کرد: احداث بازارچه با هدف کاهش قیمت و حذف واسطهها در تمام شهرستانهای استان در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایان سال و همچنین ماه مبارک رمضان راهاندازی هرچه سریعتر این بازارچهها در اولویت قرار دارد.
حیدری تصریح کرد: کاهش قیمت محصولات، افزایش فراوانی کالا و محصولات کشاورزی در بازارچهها و افزایش رضایتمندی مردم، تقویت اقتصادی کشاورزان، روستائیان، عشایر و حذف واسطهها از مهمترین اهداف تشکیل این بازارچهها در چهارمحال و بختیاری است.
وی یادآور شد: توجه به جایگاه تولیدات روستائیان، عشایر و اشتغالهای خُرد خانگی در این بازارچهها مورد تاکید است که بتوان زمینه اشتغال پایدار این قشر و همچنین رفع مشکلات اقتصادی آنها را فراهم کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری طرح توسعه آمایشی کشاورزی و توسعه سامانه نوین را ضروری اعلام و اضافه کرد: اجرای طرح دامپروری برای افزایش بهرهوری تهیه شده است که اجرایی شدن این طرحها نیاز به حمایت دولت دارد.
وی گفت: قبل از دولت سیزدهم ۳۰ هکتار گلخانه احداث شده بود که پیشبینی میشود تا پایان دولت ۷۰۰ هکتار گلخانه در چهارمحال و بختیاری احداث شود.
حیدری تأکید کرد: با احداث گلخانه مصرف آب در بخش کشاورزی کاهش مییاید و صرفهجویی در مصرف آب و اشتغال پایدار فراهم میشود.
وی با اشاره به اجرای طرح آبیاری نوین در زمینهای کشاورزی و توسعه دامداری در سطح شهرهای چهارمحال و بختیاری بهعنوان اولویتهای جهادکشاورزی حضور یابند.
حیدری تصریح کرد: هماکنون از مجموع ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری تنها ۹ واحد دامداری در ۹ شهر راهاندازی شده که توسعه این واحدها در تمامی شهرها از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام جلوگیری خواهد شد.
وی یادآور شد: با توجه به ظرفیت و فعالیت شرکتهای دانشبنیان و تعاونیهای کشاورزی در چهارمحال و بختیاری حمایت از این واحدها مورد تاکید است.
وی یادآور شد: حمایت از تولیدکنندگان و کشاورزان و افزایش صادرات محصولات کشاورزی یک راهکار برای حمایت از این قشر است که نیاز به حمایت بیشتر دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تا پایان سالجاری ۱۲ بازارچه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی با هدف کاهش قیمت در استان راهاندازی میشود.
نظر شما