کد خبر 221893
۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۵
اهدای دو نشان ارزش آفرینی برند و کارآفرینی و اشتغال مولد به مجموعه ماهی خوب

مدیر شیلات و امور آبزیان استان تهران از اهدای دو نشان ارزش آفرینی برند و کارآفرینی و اشتغال مولد به مجموعه رستوران های «ماهی خوب» در تهران و تبریز خبر داد. 

به گزارش روابط عمومی استانداری تهران نوراله حسینی در حاشیه برگزاری چهارمین نشست دیپلماسی اقتصادی و نخستین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا که با حضور مقامات بلندپایه و سفرای کشورهای مختلف و به منظور تجلیل از شرکت ها و رستوران های برند در تامین غذا و خوراکی ها روز یکشنبه در سالن همایش های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، از اهدای دو نشان ارزش آفرینی برند و کارآفرینی و اشتغال مولد به مدیر و صاحب امتیاز مجموعه رستوران های «ماهی خوب» خبر داد.

حسینی با اشاره به اینکه رستوران «ماهی خوب» از جمله رستوران های عرضه تخصصی غذاهای دریایی در تهران است، گفت: این مجموعه در حال حاضر  علاوه بر تبریز در تهران و محدوده سعادت آباد نیز در زمینه تخصصی طبخ ماهی و آبزیان فعال است.

مدیر شیلات و امور آبزیان استان تهران با تاکید بر ترویج فرهنگ و ارتقای سرانه مصرف آبزیان و افزایش سلامتی جامعه، از افتتاح شعبه دوم رستوران «ماهی خوب» در تهران خبر داد و عنوان کرد: شعبه جدید این رستوران با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با هماهنگی شیلات استان در محدوده خیابان پاسداران به زودی افتتاح خواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر اشتغال زایی بخش خصوصی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در هر کدام از شعبه های مجموعه رستوران های «ماهی خوب» بیش از ۶۰ نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha