به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه چند پروژه در کارخانه رامک اظهار کرد: خوشبختانه روحیه کار و فعالیت در این مجموعه وجود دارد و نمادی از کار، فعالیت، شغل، زندگی و توجه به توسعه در این واحد تولیدی احساس میشود.
استاندار فارس بر ضرورت حل مشکل مسکن کارگران این واحد تولیدی تأکید کرد و گفت: آمادگی داریم در بحث زمین کمک کنیم و تمام تلاش خود را به کار میگیریم در کارخانههای که اشتغال بالایی دارند مسکن هم در نزدیک کارخانه احداث شود تا وقت کارگران برای تردد و در ترافیک تلف نشود.
ایمانیه اضافه کرد: برای تحقق این امر نامهای نوشته شود و متقاضیان مسکن در اطراف کارخانه مشخص و نزدیکترین زمین برای احداث مسکن کارگران در این نامه آورده شود.
وی با بیان اینکه باید تلاش شود تا صادرات کارخانه بر واردات آن پیشی بگیرد، گفت: اگرچه در حال حاضر هم بدون تجهیزات صادرات جلوتر از واردات است اما باید تلاش شود تا با اتخاذ تدابیر لازم شرایطی فراهم شود تا صادرات افزایش یابد، البته در این زمینه هم از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم و استانداری از تلاشها برای ارتقای جایگاه صادرات حمایت میکند.
استاندار فارس به ظرفیت این کارخانه در تولید شیرخشک و تمهیدات اندیشیده شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: از آنجا که واردات شیر خشک در حال حاضر جزو مشکلات حوزه سلامت کشور است، قطعا در تولید شیر خشک با این واحد تولیدی همراهی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در ارتباط با تسهیلات هم جلساتی با مدیران بانکها از جمله بانک رفاه، پاسارگاد و ملی داشتیم و این بانکها اعلام آمادگی کردند که این امر را تسهیل کنند.
ایمانیه یادآور شد: صنایع لبنی استان فارس که دچار مشکلاتی هستند از جمله صنایعی که یا در تعطیلی کامل به سر میبرند یا در پایینترین حد توان کار میکنند باید شبکهای به عنوان شبکه تولیدات لبنی تشکیل دهند و از یک راه میان بر برای حل مشکلاتشان بهره بگیرند تا از استانهای مجاور عقب نمانیم.
استاندار فارس برای حل مشکل برق این واحد تولیدی گفت: برای حل مشکل برق کارخانه در تابستان ۱۴۰۳ با مشخص کردن میزان برق مورد نیاز این واحد تولیدی، نامهای به استانداری ارسال شود تا بتوانیم این مشکل را پیگیری کنیم؛ البته ما یک ظرفیت بدون استفاده در استان داریم و برخی واحدهای تولیدی که با مشکل برق مواجه هستند میتوانند از ژنراتور سایر مجموعههای استان در شهرهای مختلف بهره ببرند.
ایمانیه اضافه کرد: این واحد تولیدی میتواند با کارخانهها، بیمارستانها و یا موسسههای دیگر که از ژنراتورهای با ظرفیتهای بالا بهره میبرند، برای تأمین برق موردنیاز خود قراردادی منعقد کند.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد استانداری این است که صنایع غذایی دچار مشکل برق نشوند، گفت: تلاش میشود برای فعالیت بدون دغدغه کارخانهها، این مشکل برای صنایع لبنی حل شود؛ البته همانگونه که گفتم بهتر است از ظرفیت سایر مجموعهها نیز استفاده شود.
ایمانیه که معتقد است نگه داشتن آب در استان فارس نیاز به آبخیزداری دارد، گفت: نهضتی از خیرین برای آبخیزداری ایجاد شده که کلنگ ۱۴۰ تا از آن زده شده است و یک کلنگزنی هم میتواند توسط این واحد تولیدی انجام شود.
استاندار فارس پیشنهاد داد: بهتر است زنجیرهای از تولید نهاده و دامپروری در استان فارس راهاندازی شود؛ استانداری هم کمک میکند که این زنجیره از صفر تا ١٠٠ ایجاد شود، همچنین لازم است یک تفاهمنامه با دانشگاهها از جمله دانشگاه شیراز و اتاق فکر استانداری برای پیشبرد فعالیتهای علمی و دانشبنیان منعقد و یک فضا در برج پارک علم و فناوری برای کارخانه رامک و انجام فعالیتهای علمی و دانشبنیان این واحد تولیدی در نظر گرفته شود.
نظر شما