کد خبر 229257
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۷
مشارکت مردم در حوزه اقتصاد، هویت‌بخشی به مردم است

معاون استاندار کرمان گفت: موتور محرکه و راه توسعه کشور، تولید است و فرمایش رهبری در خصوص مشارکت مردم، بحث کاملا علمی است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، نشست فرمانداران و دستیاران مردمی‌سازی فرمانداران استان کرمان با موضوع تبیین شعار سال یکشنبه 9 اردیبهشت ماه با حضور دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت در محل سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد. 
علی بیگ‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان در این نشست به فرمایشات مکرر رهبر معظم انقلاب بر اهمیت تولید اشاره داشت و عنوان کرد: موتور محرکه و راه توسعه کشور، تولید است و فرمایش رهبری در خصوص مشارکت مردم، بحث کاملا علمی است. 
وی، مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و تولید را هویت‌بخشی به مردم دانست و ادامه داد: دولت فقط باید کارهایی را انجام دهد که مردم نمی‌توانند و یا نمی‌خواهند انجام دهند. 
بیگ‌زاده گفت: عمده مسئله کنونی کشور ما اقتصادی است و "جهش تولید با مشارکت مردم" راه حل اصلی آن است. دولت تنها باید بحث‌های پشتیبانی، نظارت و حمایت در امور را داشته باشد. 
وی گفت: مردمی‌سازی اقتصادی در واقع گذار از رقابت به مشارکت است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان همچنین از انتخاب و صدور احکام تمام دستیاران فرمانداران در امر مردمی‌سازی دولت خبر داد.
* تولید، مهمترین محور چرخه اقتصادی است
سیداحمد عبودتیان، دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت در این نشست، مهمترین محور در چرخه اقتصادی را تولید دانست و عنوان کرد: تولید، فصل مشترک تمام صاحب‌نظران حوزه اقتصاد است.
وی تصریح کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تولید تاکید دارند، همه گروه‌ها و رده‌های سنی با تولید ارتباط برقرار می‌کنند و قانون مشترک برای نقش‌آفرینی همه گروه‌هاست‌. 
دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت به رابطه مستقیم تولید با ارزش پول ملی، مهار تورم، اشتغال و درآمد مردم اشاره کرد و افزود: بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود. 
عبودتیان گفت: رهبر معظم انقلاب بر جهش تولید تاکید دارند، چون کشور با عقب‌ماندگی ۱۰ ساله و رکود مواجه بوده و جهش با حضور مردم محقق می‌شود. 
وی بیان کرد: الگوهای موفق را نشان دهیم که مردم چه اقدامات ارزشمندی می‌توانند انجام دهند. با سرمایه‌های خُرد مردمی‌سازی امکان دارد، آسیب‌ها نیز در صورت خسارت و ناموفق بودن کمتر است.
پایان/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha