کد خبر 229683
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
دعوت استاندارخراسان رضوی ازگروههای جهادی برای مشارکت بیشتردرطرح تحول روستا

استاندار خراسان رضوی از گروه‌های جهادی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی دعوت به عمل آورد.

به گزارش اداره روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدارهای نخبگانی در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از بسترهای متفاوت برای عرضه محصولات افزود: فضای مجازی یک بستر است، به طور مثال در سطح کشور بسیاری از کالاها در فضای مجازی عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد خطاب به جمع حاضر گفت: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

نظری با اشاره به اینکه آمار جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند؛ موانع بخش خصوصی را بردارید، لذا وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم. بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم، ضمن اینکه در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد: خوشبختانه با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت کاملا در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جهش تولید با رشد تولید متفاوت است، خاطرنشان کرد: برای این موضوع باید اتکا به بهره‌وری کنیم. مثلا ۳ تن برداشت گندم را به ۷ تن برسانیم و یا آبیاری محصولات را با روش جدید جایگزین کنیم. همچنین باید گفت احیای کارخانجات راکد یک بهره‌وری است.

نظری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ظرفیت‌های مردمی روستاها می‌توانند تاثیرگذار باشند، ادامه داد: گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند برای حل مسائل روستا در قالب ظرفیت مردمی نقشی مهم ایجاد کنند. بر این اساس؛ شناخت ظرفیت‌ها و احصای مشکلات روستا از خصوصیات گروه‌های مقیم در روستا است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه قنات‌های موجود در روستاهای استان را می‌توان توسط ظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی احیا کرد، گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با ۱ همت اعتبار طی یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستاها جاری شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha