کد خبر 232165
۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در پویایی بیشتر طرح های سالم سازی دریا

استاندار گیلان یکی از راه‌های اجرای درست طرح سالم‌سازی دریا را بهره‌مندی از سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه دانست و گفت: سرمایه گذاران بخش خصوصی بسیاری علاقمند هستند که در حوزه گردشگری دریا فعالیت کنند، از این رو استفاده بهینه از این فرصت و ایجاد بسترهای لازم از سوی مسئولان ضروری است.

به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ اسدالله عباسی ظهر امروز(چهارشنبه) در جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان با بیان اینکه فرمانداران شهرستان های ساحلی گیلان باید به وظایف خود به درستی در حوزه ساماندهی عمل کنند، اظهار کرد:  باید فرمانداران شهرستان های ساحلی با دسته بندی اعلام شده، گزارش عملکرد و برنامه های جاری خود در حوزه سالم‌سازی سواحل را به استانداری ارائه دهند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به اجرای اقدامات فرهنگی در حوزه سواحل گفت: در شهرستان‌های ساحلی باید طرح سالم‌سازی به طور کامل با رعایت همه موازین فرهنگی و اجتماعی مبتنی برسبک ایرانی اسلامی، اجرایی شده و در کنار این طرح به مباحثی همچون عرضه محصولات صنایع دستی گیلان برای گردشگران نیز توجه شود.

نماینده عالی دولت در گیلان یکی از راه‌های اجرای درست طرح سالم‌سازی دریا را بهره‌مندی از سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه دانست و گفت: سرمایه گذاران  بسیاری علاقمند هستند که در حوزه گردشگری دریا فعالیت کنند، از این رو استفاده بهینه از این فرصت و ایجاد بسترهای لازم از سوی مسئولان ضروری است.

عباسی  با بیان اینکه در هر نقطه از سواحل گیلان باید گروه‌های متنوع فرهنگی فعال شوند، تصریح کرد: با توجه به تقارن فصل گردشگری تابستان  با ایام محرم و صفر، رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و ایام سوگواری شهید جمهور و یاران ایشان، مستلزم است مدیران فضای بهره مندی مناسب هم میهنان عزیز و گردشگران را با رعایت احترام به این ایام ارزشمند، فراهم کنند.

وی تصریح کرد:  البته مردم دیندار ایران اسلامی، اوج غیرت و احترام به ارزشهای والای انسانی و اسلامی خود را بویژه در تشییع پیکر شهید آیت الله رئیسی، به خوبی نشان داده اند و بدون شک مردم استان ولایتمدار گیلان و مسئولان متولی با رویکرد مردمی و انقلابی، فرصت هنجارشکنی به عده ای سودجو را نمی دهند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به معرفی ظرفیت‌ها و صنایع دستی محلی در سواحل گیلان بیان کرد: در راستای سیره مدیریتی شهید جمهور باید عمل کنیم و تاکید ایشان شکوفا شدن ظرفیت‌های محلی بوده است، لذا باید در شهرستان‌های ساحلی استان نمایشگاه‌هایی را برگزار کرده و در آن به معرفی محصولات محلی و صنایع دستی توجه شود.

عباسی ادامه داد: شهرداری‌ و فرمانداری‌ها باید تمامی اقدامات رفاهی و درمانی را در سواحل فراهم کنند و باید مکان‌هایی را برای اقدامات فرهنگی، هنری و حتی پزشکی در نظر گرفت و برای اجرای درست این مهم باید از فعالان حوزه دریا استفاده کرده و شرایط کسب درآمد نیز بر اساس قانون برای سرمایه گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به کاهش ۷۵ درصدی تلفات جانی حوزه دریا در سواحل گیلان گفت: فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شهرداری‌ها باید نقاط خطر آفرین در سواحل استان را برای مردم معرفی کنند زیرا یکی از اهداف دولت سیزدهم کاهش تلفات جانی حوزه سواحل و رسیدن به عدد صفر است.

استاندار گیلان یکی از راه‌های کاهش تلفات جانی در حوزه سواحل را اجرای درست طرح سالم‌سازی و مشخص شدن محل های شنا ممنوع دانست و بیان کرد: ناجیان غریق باید بدون دغدغه‌ به فعالیت‌های خود بپردازند و در سال گذشته نیز تمامی حقوق‌های آنان پرداخت شد.

عباسی با بیان اینکه هدف از آزادسازی ساحل، مردمی کردن فعالیت های دریایی و توسعه اقتصاد دریا محور بوده است، گفت: آزادسازی حوزه ساحل به معنای ولنگاری یا هرج و مرج برخی از افراد سودجو نیست، با قاطعیت با هنجارشکنان و حرمت شکنان به حریم خانواده، بانوان محترمه و مردم عزیز برخورد می شود.

وی با تأکید بر اجرا و توسعه برنامه‌های ورزشی ساحلی گیلان گفت: اداره کل ورزش و جوانان در حوزه ورزش‌های ساحلی باید مسابقات متنوعی را در طرح سالم‌سازی برگزار کند چرا که اجرای این موارد، تأثیرگذار است.

در این جلسه هر یک از اعضا ضمن ارائه گزارش، نقطه نظرات خود را ارائه کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha