به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز ، مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز در اولین جلسه کمیته پیشگیری و کاهش از طلاق استان در سال ۱۴۰۳ با بیان این مطلب افزود: از آنجائیکه پدیده طلاق خود محصول علل و عوامل مختلفی است، اما با آموزش و ارائه مهارت های زندگی قبل و بعد از ازدواج می توان قوام و ثبات یک ازدواج را حفظ و از وقوع طلاق ممانعت به عمل آورد.
وی در خصوص راهکارهای اجرایی در خصوص پیشگیری از طلاق و به استناد سند ملی به موضوعات مهمی از جمله: آموزش و آگاهی بخشی ، مشاوره و حمایت روان شناختی ، حمایت اجتماعی و مالی ، تشویق به تعهد و مسئولیت پذیری ، مدیریت و حل تعارض ، حفظ و تقویت صمیمیت ، پیگیری و ارزیابی و طرح تحکیم در ادارات را بیان نمود.
کاظمینی در رابطه با ضرورت هماهنگی های بین بخشی در سطوح مختلف دستگاه های خدمات رسان که در حوزه آسیب های اجتماعی از جمله طلاق فعالیت می کنند تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در جهت هم افزایی باید صورت بگیرد، هماهنگی های بین بخشی بین دستگاه های اجرایی است که همگی در یک جهت و با یک هدف غائی ارائه خدمت می کنند اما گسست و عدم این هماهنگی باعث می گردد که نتیجه مطلوب که همان کنترل و کاهش آمار طلاق طبق هدف گذاری صورت گرفته اتفاق نیفتد. لذا ارتباط موثر و نزدیک بین این مراکز و تسری و گسترش خدمات مشاوره ای و آموزشی در همه ارکان و کلیه شهرستان های تابعه استان یک ضروررت است.
وی در همین رابطه به خروجی و نتایج اقدامات و تلاش های صورت گرفته در سطح استان اشاره نموده و بیان داشت: به واسطه سیاست گذاری درست و تشکیل مستمر جلسات و پیگیری های مصوبات در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب %۳- و ۶%- آمار طلاق کاهش داشته است .
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز در پایان به موضوع ضرورت آموزش در دوران تحصیل در مدارس اشاره کرد و یادآور شد: باید مهارت های زندگی و آموزش های پیش از ازدواج در مراحل مقاطع ابتدایی تحصیلی و بر اساس یک سری از شاخص های فرهنگ ایرانی اسلامی صورت بگیرد تا به عنوان یک مبنا جهت انتخاب فرد قرار گیرد.
نظر شما