-
افتتاح چند واحد قطعهسازی در مجموعه خودروسازی بم
در اولین برنامه کاری وزیر صمت و استاندار کرمان 30 خردادماه سالن رباتیک قطعات پلاستیکی خاورمیانه در شرکت مدیران خودرو افتتاح شد.
کارخانه پلاستیک شاپ در زیربنای ۲۸۰۰ متر مربع و با اعتبار ۲۰ میلیون دلار و ۱۲۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی افتتاح شد که برای ۲۵۰ نفر اشتغالزایی کرده است.
وزیر صمت از خط تولید خودرو برقی نیز بازدید داشت، در این کارخانه خط تولید رنگ رباتیک با ۲۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
این خط تولید رنگ خودور در ساعت، ۲۰ خودرو را رنگ میکند و برای ۱۲۰۰ نفر اشتغالزایی شده است.
واحد باک خودرو شرکت کارخانه مجموعه خودروهای مهرخط با تولید روزانه ۷۰۰ باک خودرو با اعتبار ۱۳۲ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۵۶ نفر نیز به بهرهبرداری رسید.
وزیر صمت در ادامه، خط تولیدگیربکس اتوماتیک cvt را افتتاح کرد که در این واحد برای ۱۶۵ نفر اشتغالزایی و ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
-
شهرک تخصصی انرژی خورشیدی راین به بهرهبرداری رسید
فاز اول شهرک تخصصی انرژی خورشیدی راین با مساحت ۷۰۰ هکتار به بهرهبرداری رسید.
به گفته فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت؛ در سفر شهید جمهور به کرمان مصوبهای در شهرک تخصصی راین به تصویب رسید و در ۲۷ مهر ۱۴۰۲ کلنگ اجرایی شهرک زده شد که اکنون فاز اول آن در حدود ۱۰ هکتار از اراضی برای واگذاری آماده شده است.
وی افزود: فاز دوم شهرک حدود ۳۰ هکتار از اراضی است که مناقصات آن انجام و پیمانکار فعالیتها را شروع کرده است.
-
افتتاح کارخانه تغلیظ سرباره مجتمع مس سرچشمه رفسنجان
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، علی آبادی وزیر صمت ظهر پنجشنبه 31 خرداد دومین روز سفر کاری خود را آغاز و با حضور در مجتمع مس سرچشمه این پروژه را افتتاح کرد.
محمدمهدی فداکار استاندار کرمان در این مراسم، مجتمع مس را آبروی صنعت استان دانست و گفت: مس با ۵۰ سال سابقه، بعد از زغالسنگ به عنوان قدیمیترین صنعت محسوب میشود و نماد صنعت مدرن است.
وی افزود: یکی از توقعات از صنعت مس، فعالیتهای توسعهای است. مس در سالهای گذشته برخلاف صنعت فولاد و ظرفیت بزرگی که دارد و نیازمندی منطقه به سرمایهگذاری و اشتغال، اصلا توسعه پیدا نکرده است.
استاندار کرمان تصریح کرد: مس برند خوش نامی است و با ورود در بحث سرمایهگذاری، جمع زیادی را پای کار میآورد و اینخوشنامی به سرمایهگذاری کمک میکند.
-
کارخانه تولید کنسانتره از سرباره، مصداق بارز مولدسازی است
حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران عنوان کرد: امروز شاهد افتتاح اولین کارخانه تولید کنسانتره از سرباره هستیم که مصداق بارز نوآوری و مولدسازی است.
وی با اشاره به ۱۰ میلیون تن سرباره دپو شده در مجموعه مس سرچشمه گفت: با همت مهندسان و کارشناسان، سالانه ۸۰ هزار تن کنسانتره مس تولید میشود که ارزش سرمایهگذاری آن ۷۰ میلیون دلار است و زمینه اشتغال ۳۰۰ نفر را فراهم میکند.
مدرس خیابانی اضافه کرد: در مجتمع مس خاتونآباد نیز این پروژه با ظرفیت ۴۰ هزار تن در دست اجراست و ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی از افتتاح کارخانه مفتول مس ۱۳۰ هزار تنی و نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی خاتونآباد در آینده نزدیک خبر داد و افزود: اولین کارخانه تمام ایرانی تولید کنسانتره مس با ۳۰۰ میلیون یورو صرفهجویی ارزی نیز در دست اجراست.
-
آغاز عملیات احداث کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره آهن
کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره آهن شرکت آریا جنوب ایرانیان با سرمایهگذاری ۳.۲ میلیارد تومانی اجرا شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مراسم با اشاره به تاکید رهبری بر معیشت مردم و مسائل اقتصادی و اهتمام شهید جمهور بر این موضوع عنوان کرد: صنعت فولاد در توسعه نقش کلیدی دارد و احداث کارخانه کنسانتره در همین راستا صورت میگیرد.
وی بیان کرد: در پایین دست زنجیره فولاد هم از سرمایهگذاران دعوت میشود تا با مشارکت مردم و سرمایه خرد آنها، فعالیتهای سودآور اقتصادی به نتیجه برسد.
امیرحسین پور یزدانپناه مدیرعامل شرکت آریا جنوب، کارخانه جدید یک میلیون تنی کنسانتره آهن را نقطه عطفی در شکوفایی صنعت در شهرستان کوهبنان و در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر "جهش تولید با مشارکت مردم" دانست.
وی افزود: با احداث این کارخانه، خوراک کارخانجات داخلی برآورده میشود و علاوه بر اشتغالزایی ۵۰۰ نفری، افزایش درآمد و سطح زندگی مردم منطقه، کاهش هزینههای حمل و نقل و جلوگیری از خام فروشی را به همراه دارد.
-
بهرهبرداری از پروژههای منطقه معدنی و صنعتی گلگهر
در سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان کرمان، پروژههای منطقه معدنی و صنعتی گلگهر شامل نوسازی و تجهیز ماشینآلات معدنی و واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی به بهرهبرداری رسید.
ایمان عتیقی مدیرعامل مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر گفت: ۳۶ هزار نفر در این مجموعه شاغل هستند و زنجیره کامل فولاد را شاهد هستیم.
وی بیان کرد: با حذف امضاهای طلایی، موفقیتها و پیشرفتهای زیادی را شاهد هستیم و گلگهر اکنون بزرگترین تولید کننده گندله و کنسانتره است.
- افتتاح واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی گُهران
واحد اول بلوک دوم مجتمع نیروگاهی گُهران مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر به بهرهبرداری رسید.
این افتتاحیه عصر پنجشنبه ۳۱ خرداد ماه و در دومین روز از سفر عباس علیآبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان کرمان و با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، مدیرعامل مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر و دیگر مسئولان انجام شد.
گفتنی است، مصرف فعلی برق منطقه گلگهر ۴۵۰ مگاوات است که براساس برنامهریزی مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر در سال ۱۴۱۰ به ۲ هزار مگاوات افزایش مییابد.
برای این منظور شرکت گهر انرژی شکل گرفته و در دو بلوک، تامین برق مجموعه را دنبال میکند.
بلوک دو نیروگاه گُهران شامل دو واحد گازی با ظرفیت هر کدام ۱۸۳ مگاوات و یک واحد بخار با ظرفیت ۱۸۰ مگاوات است که امروز واحد گازی اول آن (واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی گُهران) به بهرهبرداری رسید.
همچنین گازرسانی به منطقه گلگهر نیز در خط لوله ۱۰۰ کیلومتری دنبال میشود.
- اولین کارخانه تولید کنسانتره آهن در جنوب کرمان افتتاح شد
این کارخانه با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی و اشتغالزایی ۱۲۰ نفر راهاندازی شده و ظرفیت سالانه ۲۶۰ هزار تن کنسانتره را دارد.
نظر شما