کد خبر 236475
۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
بازرسی میدانی از نانوایی‌ها برای بهبود کیفیت نان گناوه مستمر انجام می شود

فرماندار گناوه گفت: بازرسی میدانی از نانوایی‌ها برای بهبود کیفیت نان گناوه مستمر انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، محمد تقی صفری پیش از ظهر یکشنبه در نشست کمیسیون آرد و نان شهرستان گناوه با بیان اینکه آرد و نان یکی از اصلی ترین نیازهای ضروری و مصرف غذای مردم است اظهار کرد: می‌طلبد که نظارت دقیق و مستمری از نانوایی‌های سطح شهرستان صورت گیرد.

فرماندار گناوه افزود: نانی که توسط برخی نانوایی‌ها به مردم عرضه می‌شود از نظر کیفیت و مرغوبیت، وضعیت خوبی ندارند و باید علت این موضوع بررسی شود.

صفری بیان کرد: آردی که در اختیار نانوایی‌های شهرستان قرار می‌گیرد یک نوع و یکسان است و دلیلی وجود ندارد که یک نانوا نان خوب و نانوایی دیگر بی کیفیت عرضه کند.

فرماندار و رئیس کمیسیون آرد و نان گناوه با اشاره به اینکه طبق گزارش‌های واصله، مردم از برخی نانوایی‌ها گله هستند که نان مرغوب عرضه نمی‌کنند بیان کرد: باید در این زمینه بازرسی میدانی به صورت مستمر صورت گیرد.

وی ادامه داد: در بازرسی میدانی نحوه پخت، وزن چانه‌ها و بهداشت که مردم گله مند هستند به دقت نظارت و بررسی شود.

صفری با بیان اینکه تشویق و تنبیه نانوایی‌ ها در دستور کار باشد، گفت: در این زمینه بازرسی‌ های میدانی از وضعیت نانوایی‌ ها و پخت و عرضه نان همراه با فیلم و عکس تهیه شود.

وی افزود: نرخ و دستورالعمل پخت نان که عمده نانوایی‌ ها رعایت نمی‌ کنند باید در دید عموم قرار گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha