به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، محمد طیب صحرایی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که امروز در دبستان پیوند برگزار شد با تبریک بهار تعلیم و تربیت اظهار داشت: شروع سال تحصیلی موفق مقدمات بسیار مفصلی نیاز دارد که با همکاری مجموعه آموزش و پرورش و مجموعههای دیگر این فضای با نشاط و پر انگیزه میسر شده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه فضای تعلیم و تربیت یک منظومه پیوسته است بیان کرد: چنانچه مجموعه فعالان و همکاران مرتبط در حلقههای نزدیک به فضای تعلیم و تربیت استان با شورای آموزش و پرورش همکاری جدی داشته باشند، تراز موفقیتهای تعلیم و تربیت در استان کرمانشاه بالاتر خواهد رفت.
صحرایی با تأکید بر افزایش تراز موفقیتهای تعلیم و تربیت در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: براساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان مقرر شد که آموزش و پرورش و دانشگاهها در ابتدای سال تحصیلی با دعوت از دستگاههایی که میتوانند بیشترین کمک را به تعلیم و تربیت استان داشته باشند، بهدنبال توافق و تفاهمهای روشن و دارای زمانبندی باشند.
استاندار کرمانشاه افزود: میزان پیشرفت این توافقات و تفاهمنامهها در شورای فرهنگ عمومی استان رصد خواهد شد.
صحرایی در مورد یکی از این تفاهمنامههای پیشنهادی گفت: اگر کتابخوانی را به عنوان یک ضرورت از فضای آموزش و پرورش جدا ببینیم، فضای تعلیم و تربیت محدود شده و تلاشها در این عرصه بینتیجه یا کم اثر خواهد بود زیرا حلقه مهمی از زنجیره تربیتی دانشآموز مفقود خواهد بود.
استاندار کرمانشاه افزود: براین اساس همکاری آموزش و پرورش و نهاد کتابخانهها بسیار ضروری است تا دانشآموزان از ابتدا تا انتهای مسیر آموزش را با فرهنگ کتابخوانی طی کرده و رشد کنند.
صحرایی گفت: زنگ نماز و انس بیشتر دانشآموزان با نماز نیازمند ارتباط آموزش و پرورش با مجموعه مساجد استان، کانونهای فرهنگی مساجد، ائمه جماعات و ... است و آموزش مهارتهای موثر و مفید برای زندگی سالم یا طرح تقویت بنیه تربیت بدنی و ورزش مدارس نیازمند همکاری با مجموعههای اجتماعی و ورزشی است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تا پیش از جلسه بعدی شورای آموزش و پرورش این تفاهمها آماده شده باشد بیان کرد: تفاهمها واقعی و قابل اجرا باشد و با دستگاههایی همچون ورزش و جوانان، نهاد کتابخانهها، حوزه هنری، تبلیغات اسلامی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و... برنامههای سلبی و ایجابی و قابل رصدی تدوین شود.
صحرایی با اشاره به نقش پررنگ خانوادهها در اجرای این برنامه تأکید کرد: خانوادههای دانشآموزان برای اجرای این تفاهمها به عنوان یک توان قوی و مبارک به کمک آموزش و پرورش بیاید زیرا خانواده مهمترین سلول سعادت بخشی بشر است و خداوند متعال ولی دانشآموز را معین کرده تا ما کمک حال آنها باشیم.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید خانوادهها در فرآیند تربیت بچهها نقش فعالتری داشته باشند گفت: برای ایجاد فرهنگ کتابخوانی در دانشآموزان، خانوادهها باید ارزش کتاب را بشناسند و برای انس بچهها با مسجد، خانوادهها باید پیگیر باشند و برای مقابله با آسیبهای اجتماعی، خانوادهها باید پای کار باشند.
نظر شما