به گزارش روابط عمومی، تشریفات و امور بینالملل استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار کرد: ورود کالاهای قاچاق علاوه بر ایجاد رکود در تولید، در برخی موارد موجب زیان به سلامت و فرهنگ آحاد جامعه نیز میشود و از این رو پیشگیری از قاچاق، کمک به این حوزهها است.
وی افزود: بهدلیل اینکه وارد کردن ارز و برخی اقلام بهصورت قانونی و مطابق با نیاز، برای رونق اقتصادی دارای اهمیت است، باید با هوشیاری و در نظر گرفتن مسائل کلان اقتصادی، به این موارد هم توجه شود.
استاندار اردبیل با تأکید بر وظیفهشناسی درست در حوزه کاری مبارزه با قاچاق، تصریح کرد: در زمینه وارد کردن برخی نیازمندیهای حوزه تولید و کارخانهها نیز باید با پرهیز از مانعتراشی برای حوزه تولید، مطابق قانون و منافع اقتصادی کشور و استان تصمیمگیری شود.
عاملی با بیان اینکه بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، میزان درآمد خانوارهای شهری استان اردبیل از رتبه ۲۹ در سال ۱۴۰۰ به رتبه ۱۷ در سال ۱۴۰۲ و رتبه درآمد سرانه روستایی استان نیز از ۲۰ در سال ۱۴۰۰ به رتبه ۹ در سال ۱۴۰۲ ارتقا یافته است، گفت: این رشد درآمدهای خانوارهای شهری و روستایی نشانگر رونق تولید بوده که در سایه وجود امنیت روانی در استان حاصل شده است.
گفتنی است، در این نشست محمدعلی مجتهدینیا، دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل نیز به تشریح اهم اقدامات انجامگرفته در سال جاری پرداخت و همچنین سایر اعضای کمیسیون از جمله پلیس امنیت اقتصادی، جهاد کشاورزی، علوم پزشکی، مرزبانی، دادستانی و شرکت نفت گزارشی از اقدامات خود را در راستای مبارزه و برخورد با قاچاق کالا و ارز ارائه کردند.
نظر شما