موسوی خاطرنشان کرد: ۴ حوزه از ۲۰۰ حوزه انتخابیه کشور و ۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی، متعلق به استان زنجان بود و این استان به ازای هر ۲۱۱ هزار نفر جمعیت، یک نماینده در مجلس دارد در حالی که متوسط این میزان در کشور ۲۷۵ هزار نفر است.
دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب، مشارکت را به عنوان یکی از برکات انقلاب برشمردهاند که این امر، وظیفه ما را سنگین میکند تا هم این افتخار را حفظ کرده و هم مقدمات مشارکت بیش از پیش را با نوع ارتباط و خدماتدهی به مردم فراهم کنیم.
مدیرکل انتخابات وزارت کشور با اشاره به تغییرات سال های اخیر در قانون انتخابات گفت: این قانون در سوم خرداد ۹۵ دستخوش تغییراتی شد بهگونهای که در قانون قبلی، کسب حداقل ۲۵ درصد آرای صحیح شرط ورود به مجلس بود که این میزان به ۲۰ درصد کاهش یافته و ورود نمایندگان به مجلس را تسهیل کرده است.
وی افزود: از دیگر تغییرات مهم این قانون، افزایش مهلت بررسی صلاحیت داوطلبان از ۱۰ به ۲۰ روز است.
موسوی از راهاندازی سامانه یکپارچه تبلیغات انتخاباتی خبر داد و خاطرنشان کرد: این سامانه در حال نهایی شدن است و هر یک از نامزدها باید تمامی ابزار تبلیغاتی مورد نیاز و استفاده خود اعم از شماره تلفن برای جهت ارسال پیامکهای تبلیغاتی، کانال در شبکههای اجتماعی، وبلاگ و سایت مربوط به خود را در آن ثبت کنند تا تبلیغات آن ها شناسنامهدار و ساماندهی شود.
موسوی هم چنین با اشاره به تاکید قانون مبنی بر مسدود شدن سامانه انتخابات در ساعت ۲۴ روز رای گیری بر ضرورت پیگیری و بررسی جدی فرمانداران و بخشداران برای جانمایی مناسب محل های اخذ رای به منظور تسهیل فرایند رای گیری از رای دهندگان تاکید نمود.
موسوی در خصوص روند آموزش عوامل اجرایی انتخابات با اشاره به تدارک ویژه ستاد انتخابات برای اجرای نظام جامع آموزش تخصصی عوامل اجرایی تاکنون ۷۰ ساعت آموزش تخصصی در قالب ۳۱ جلسه با ۳۱ استان برگزار کرده است.
نظر شما