به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، دکتر عباس رضایی در نشست شورای هماهنگی امور اقتصادی استان اظهار داشت: این جلسه یکی از مهمترین جلساتی است میتوان از آن یاد کرد چراکه تغییرات لازم در تیم اقتصادی استان انجام شده و اکنون انسجام عملی بیشتری بین تیم جدید و مدیران این بخش ایجاد شده است.
وی افزود: در تغییرات صورت گرفته تلاش بر این است که روش و منش قبلی اصلاح شود و مدیران جدید با جسارت بیشتری خواستهها و نیازهای مردم را با عینک خوشبینی حل و فصل نمایند.
نوآوری، خلاقیت، همفکری، همکاری در جهت حل مشکلات و مسائل اقتصادی استان در دستور کار قرار گیرد
استاندار اصفهان تاکید کرد: ضمن احترام به همه کارشناسان و معاونین دستگاهها باید روال قبل اصلاح گردد و همکاری و هماهنگی در راستای حل مشکلات اقتصادی سرعت بیشتری داشته باشد.
وی افزود: باید خلاقیت در حل مسائل و تلاش برای رفع مشکلات مورد توجه باشد و نوآوری در فعالیتهای گسترده اقتصادی در دستور کار قرار گیرد و اصفهان به دنبال جذب حداکثری سرمایه گذار باشد نه دفع آن.
دکتر رضایی تصریح کرد: به کارآفرینی در استان باید توجه ویژهای شود و اتاق بازرگانی میتواند در این خصوص نقش مهمی ایفا کند.
وی اضافه کرد: در واگذاری زمین به واحدهای مختلف صنفی و کشاورزی باید بر حسب نیاز زمین واگذار شود و این واگذاری ها محدود گردند.
توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها
استاندار صفهان یادآور شد: استان اصفهان دیگر جای صنایع آلاینده و آببر نیست و باید به ظرفیتهای عظیم شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها و صنایع هایتک توجه ویژهای شود و به سمت استفاده از فناوریهای روز حرکت کنیم.
بسته تشویقی سرمایهگذاری برای استان تهیه شود
دکتر سیدحسن قاضیعسگر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان عنوان کرد: اصل ۴۴ قانون اساسی که مربوط به خصوصیسازی است هنوز به خوبی اجرا نشده است به همین علت امور باید سیستمی و نظاممند شوند و در این مسیر، بستههای تشویقی به فعالان اقتصادی ارائه شود.
وی ادامه داد: مشکل اساسی کشور نبود برنامهریزی و آموزش درست است که البته قبل از آن شناخت مطلوب از وضعیت واحدهای صنعتی لازم است؛ به همین دلیل بازدید از شرکتهای صنعتی را در دستور کار قرار دادهایم.
دکتر ایوب درویشی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان نیز در این نشست سرعت عمل در کار را یکی از راهکارهای مهم برای حل مشکلات دانست و گفت: دولت الکترونیک باید به طور کامل پیادهسازی شود اگرچه پیش از اجرا شدن، تأمین زیرساخت های آن ضروری است.
نظر شما