کد خبر 126492
۲۴ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸
برگزاری یکصد و بیست و سومین نشست شورای اجتماعی کشور/ تاکید وزیر کشور بر استمرار برنامه ها و اقدامات ، هماهنگی دستگاهها و اجتماعی کردن موضوع حجاب و عفاف در کشور

یکصد و بیست و سومین نشست شورای اجتماعی کشور صبح روز یکشنبه 24 شهریورماه به ریاست دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور و با موضوع حجاب و عفاف و راهکارهای تقویت فرهنگ حجاب برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه نشست یکصد و بیست و سوم شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این دومین جلسه شورای اجتماعی در چند ماه گذشته با موضوع حجاب و عفاف بود، گفت: با توجه به مطالعات، اقدامات و تجربیاتی که شورای اجتماعی و دستگاههای عضو در حوزه عملیاتی و اجرایی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتند، از یک سال و نیم قبل مدعی بودیم که نقص هایی در این مصوبه وجود دارد، از جمله اینکه ضمانت اجرایی لازم ندارد و پشتیبانی دقیق صورت نمی گیرد و به صورت مستمر انجام نشده است.
وزیر کشور در ادامه افزود: در جلسه ای که در حضور مقام معظم رهبری برگزار شد، ایشان توصیه کردند که این مصوبه بازنگری شود که الحمدلله هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را مورد بازنگری قرار داد و ستادی متشکل از دستگاه هاي مرتبط براي پيگيري مصوبه حجاب و عفاف تشكيل خواهد شد.
دکتر رحمانی فضلی تصریح کرد: براین اساس ضرورت دارد مسئله حجاب و عفاف را به عنوان بخشی از سبک زندگی و موضوع فرهنگی، اعتقادی و قانونی در نظر گرفته و این موضوع را به صورت مستمر، با مشارکت مردم، در جهت اجتماعی شدن آن با هماهنگی همه دستگاهها و با ارائه برنامه هایی از سوی همه دستگاههای مرتبط، با رویکرد پیشگیرانه و ایجابی پیگیری کنیم.
وزیر کشور با اشاره به اینکه در یکصد و بیست و سومین جلسه شورای اجتماعی، 5 دستگاه برنامه های خود را در زمینه حجاب و عفاف ارائه کردند، اظهار کرد: مقرر شد تا ظرف دو هفته تمامی دستگاههای مرتبط برنامه های خود را به صورت مکتوب و زمانبندی شده به شورای اجتماعی ارسال کنند. شورای اجتماعی کشور پس از تنظیم، این برنامه ها را ابلاغ و نتایج آن ها را به صورت مستمر ارزیابی خواهد کرد.
دکتر رحمانی فضلی در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت مشارکت و همکاری مردم در حوزه های مختلف جامعه گفت: برنامه ها و اهداف به ویژه در حوزه های فرهنگی بدون مشارکت مردم و بدون اینکه موضوع اجتماعی شود، محقق نمی شود. البته در مواردی که با لجاجت، عناد و موارد سازمان یافته مواجه هستیم که وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی گزارشی از مستندات موارد سازمان یافته را در شورای اجتماعی ارائه کردند، یا موضوع کشف حجاب که مغایر با اعتقادات مردم است، دستگاههای متولی براساس اینکه این موضوع قانون است، برخورد خواهند کرد.
وی با اشاره به ارائه گزارش از سوی نیروی انتظامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا وسیما، بسیج و وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: براساس این گزارشها درحدود 6 تا 7 درصد در حوزه بانوان با مسئله بدحجابی مواجه هستیم و بیش از 90 تا 94 درصد  جامعه این موضوع را رعایت می کنند. این گزارش را وزارت اطلاعات و بسیج نیز با یکی دو درصد اختلاف تایید کردند که البته در همه گزارشها زیر 10 درصد هستند. البته برای ما یک درصد هم مهم است و میزان پایین این موضوع به این معنی نیست که نباید اقداماتی شود بلکه باید اقدامات، متناسب با ویژگی های کار فرهنگی باشد.
وزیر کشور در پایان ابراز امیدواری کرد: با جدیت دستگاههای اجرایی، مشارکت مردم و استقبالی که شده و خواهد شد، بتوانیم این دغدغه عمومی را ساماندهی کنیم و به صورت مستمر و بلندمدت در این خصوص برنامه ریزی شود و به همین منظور دستگاههاي فرهنگي همانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی كه داراي ماموريت هاي مرتبط با این موضوع هستند که در بلندمدت این مسئله را پیگیری مي کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha