به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدجواد فدائی در این دیدار به معرفی برخی از ظرفیتهای استان کرمان در حوزه معدن، کشاورزی و گردشگری پرداخت و با اشاره به ابراز علاقهمندی سرمایهگذاران چینی برای کار در استان کرمان، عنوان کرد: 42 ماده معدنی در استان کرمان وجود دارد، 6 میلیارد تن ذخیره معدنی ماست و سالی 60 میلیون تن استخراج ماده معدنی داریم.
وی ادامه داد: آهن، مس، تیتان، کرومیت و ذغالسنگ از مواد معدنی مهم استان هستند و صنایع معدنی وابسته به آنها را هم داریم، همچنین زنجیره تولید فولاد در استان کامل است، لذا زمینههای زیادی برای فعالیت در این زمینه آماده است.
فدائی تصریح کرد: در زمینه سیستمهای انتقال و تصفیه آب هم کارهای زیادی میتوان انجام داد از جمله انتقال آب از خلیج فارس به کرمان که در دست اجراست و مواردی هم در حال مطالعه قرار دارند که شرکت چینی میتواند در این زمینه سرمایهگذاری داشته باشد.
استاندار کرمان گفت: در بحث کشاورزی به دنبال روشهای مدرن هستیم به ویژه کشت گلخانهای از حضور سرمایهگذاران استقبال میکنیم.
وی ادامه داد: به لحاظ تولید انرژی خورشیدی و بادی، استان کرمان بهترین موقعیت را در کشور دارد و 300 روز آفتابی بهترین مکان را برای نیروگاههای خورشیدی فراهم کرده است.
استاندار کرمان، سرمایهگذاری در زمینه صنایع آلومینیوم و پتروشیمی را به گروه سرمایهگذاری چینی پیشنهاد داد.
فدائی در پایان ابراز امیدواری کرد که سفر سرمایهگذاران چینی به کرمان منجر به آشنایی بیشتر آنها با ظرفیتهای استان و ایجاد زمینههای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف و فعالیتهای اقتصادی شود.
سرمایهگذار چینی نیز به فعالیتهای اقتصادی خود در شهرستان رفسنجان و استان هرمزگان اشاره داشت و برای همکاری جهت تولید 200 هزار تن آهن اسفنجی در استان کرمان اعلام آمادگی کرد.
وی به سرمایهگذاری خود در حوزه توزیع و تولید برق اشاره داشت و خواستار حمایت استانداری برای فعالیت این شرکت سرمایهگذاری در حوزه برق و تولید سیمهای آلومینیوم شد.
نظر شما