به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور به نقل از سازمان مدیریت بحران کشور، مهدی رحمتی نژاد در گفت وگو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار داشت: این تعداد حادثه طبیعی به صورت تقریبی شامل هزار و ۱۰۰ مورد زلزله، ۶۶۳ مورد سیل و آبگرفتگی، ۳۴۸ مورد طوفان، ۴۳ مورد تگرگ، هزار و ۲۸۴ مورد آتش سوزی، ۴۰ مورد سرمازدگی و یخبندان، ۱۳ مورد ریزش بهمن، ۱۰۲ مورد رانش زمین، ۱۲۴ مورد آلودگی هوا، ۱۵۸ مورد برف و کولاک، ۱۱۰ مورد صاعقه و سه مورد فرونشست در سراسر کشور بوده است.
با استناد به بند ۵ و ۱۷ از ماده ۸ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور که مربوط به مستندسازی حوادث، اقدامات و تجزیه و تحلیل آنها و نیز ایجاد نظام مدیریت جامع اطلاعات به کمک شبکههای اطلاعاتی مراکز علمی - تحقیقاتی ذیربط و سازمانهای اجرایی مسئول و تشکیل مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث وابسته به سازمان است، جامعیت اطلاعات اصلی ترین عنصر و مشخصه بارز سامانه سما است.
در سامانه سما تمام مراحل حوادث و بحرانها شامل ثبت اطلاعات در هنگام بروز حادثه تا ثبت خسارات، بودجه، پروژهها، تجهیزات، آموزشها، مانورها و فعالیتهای شورای هماهنگی استانها ثبت میشود. همچنین به مواردی مثل دریافت اطلاعات از هواشناسی کشور، مؤسسه ژئوفیزیک، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، راهداری و حمل و نقل جادهای و سیستم اطلاعات جغرافیایی و نظایر آن پرداخته میشود.
رئیس مرکز اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور: وقوع حدود ۴ هزار حادثه طبیعی طی ۹ ماهه گذشته در کشور
رئیس مرکز اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور، از وقوع سه هزار و ۹۸۸ مورد حادثه طبیعی در کشور خبر داد و گفت: این شمار حادثه طبیعی از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال ۹۸ در سامانه مدیریت اطلاعات حوادث کشور(سما) توسط ادارات کل مدیریت بحران استانداری ها، ثبت و مستندسازی شده است.
نظر شما