به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، علیرضا رزمحسینی در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان که در محل سالن جلسات شهید «باهنر» استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به شخصیت شهید سپهبد سلیمانی اظهار کرد: سردار سلیمانی برخلاف بسیاری از افراد، شیفته القاب و عناوین خاص دنیایی نبود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بانوان در استان خراسان رضوی نقش بسیار فعالی بویژه در حوزه کسب و کار و کارآفرینی دارند، گفت: در استان بانوانی هستند که از جمله بهترین صادرکنندگان کشور بوده و با اقدامات تولیدی خود باعث اشتغالزایی میشوند.
استاندار خراسان ضوی ادامه داد: واگذاری مسئولیت توانمندسازی برخی روستاها در قالب معین اقتصاد مقاومتی به بانوان کارآفرین استان، اتفاق جدیدی است که با همراهی همه ارکان حاکمیت تحقق یافته است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده هم در این جلسه با اشاره به ویژگیهای شخصیتی حضرت زهرا(س) گفت: وظیفه داریم با معرفی درست این شخصیت الهامبخش، بتوانیم وضعیت زنان جامعه خود را ارتقاء ببخشیم.
معصومه ابتکار یکی از مولفههای جمهوری اسلامی ایران را عدالت دانست و افزود: یکی از زوایایی که باید به آن دقیقتر پرداخته شود عدالت جنسیتی است لذا باید موضوع عدالت از زوایای مختلفی مانند عدالت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در نظر گرفته شود.
وی افزود: دولت دوازدهم به موضوع تعریف و تبیین شاخصهای عدالت جنسیتی ورود پیدا کرده است؛ در همین راستا سند ارتقاء وضعیت زنان و خانوده تکالیف بین بخشی برای دستگاهها تعریف میکند که در آن اولویت دهی جدید و توجه بیشتر به حوزه زنان مورد توجه قرار دارد.
ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود نقش زنان را در اقتصاد تعیین کننده دانست و متذکر شد: خراسان رضوی از نظر ظرفیتهای سرمایه انسانی و طبیعی شرایط بسیار خوبی دارد که باعث شده این استان در شرایط جنگ اقتصادی گامهای خوبی را در راستای توسعه پایدار بردارد.
در این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اعتبارات و تخصیص استان در 10 ماهه سال جاری گفت: مجموع اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای و هزینهای استان تا این لحظه 2 هزار و 463 میلیارد تومان بوده که به استان ابلاغ شده است.
رضا جمشیدی افزود: 52 درصد از اعتبارات مذکور دارای تخصیص است که از این اعتبارات 888 میلیارد تومان به اعتبارات هزینهای تعلق دارد که در 10 ماهه گذشته حدود 76 درصد تخصیص پیدا کرده است.
در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: تاکنون 163 معین اقتصاد مقاومتی مسئولیت توانمندسازی مردم روستاها را بر عهده گرفتهاند که 98 درصد آنها بخش خصوصی محسوب میشوند.
علی رسولیان افزود: 1125 روستای خراسان رضوی با کمک سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مطالعه و 3500 کسب و کار تعریف شده که توسط معینها در روستاهای مشخص شده اجرا میشود.
وی ادامه داد: در سامانه رصد تاکنون 56 معین اقتصاد مقاومتی اقدامات خود را ثبت کردهاند که بر اساس آن، تاکنون 883 پروژه اقتصادی یا فعالیت اقتصادی را در روستاهای استان انجام دادهاند که از محل این اقدامات حدود 3 هزار شغل نیز ایجاد شده است؛ این نشان میدهد که نرخ بیکاری روستاهای خراسان رضوی حدود 5 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران در پاییز نرخ بیکاری خراسان رضوی به 6 و 3 دهم درصد رسیده است به عبارتی نرخ بیکاری این استان 4 درصد از متوسط کشور پایینتر بوده و خالص اشتغال استان نسبت به پاییز گذشته حدود 117 هزار نفر است.
رسولیان ابراز کرد: نرخ مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی به حدود 52 درصد رسیده است که نشان دهنده ایجاد امید در بین مردم است و نرخ بیکاری هم با فاصله معنا داری نسبت به کشور پایینتر است.
استاندار خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی بانوانی هستند که از جمله بهترین صادرکنندگان کشور بوده و با اقدامات تولیدی خود باعث اشتغالزایی میشوند.
نظر شما