کد خبر 137930
۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۴
آقامحمدی: رسانه ها، موضوع سلامت مردم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند/  فعالیت 24 گروه پزشكي در ایران برای تولید واكسن كرونا/ باید با ساخت فیلم و سریال از خدمات فعالان عرصه پزشکی قدردانی کنیم

دکتر علی آقامحمدی رئیس کارگروه ارزیابی فرصت های مدیریت کرونا با تاکید بر اینکه بیماری كرونا علي رغم تهديدات، فرصت هاي زيادی برای کشور به همراه داشته است، از رسانه ها خواست توجه به این فرصتها و کمک به ارتقای آگاهی مردم در زمینه سلامت را در اولویت برنامه های خویش قرار دهند و بسته های خبری سلامت تهیه کنند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، آقامحمدي امروز یکشنبه در پایان نهمین نشست کارگروه ارزیابی فرصتهای بیماری کرونا در سالن پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور که در آن، مسئولان و نمایندگان رسانه ها و دستگاههای اجرایی و عمومی حضور داشتند، افزود: مساله سلامت، باید محور برنامه ريزي هاي کشور باشد و صداوسیما نیز باید با ساخت فیلم و سریال از خدمات فعالان عرصه پزشکی در حوزه مدیریت کرونا تجلیل به عمل آورد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مساله كرونا  جزئی از موضوع سلامت كشور است، بر لزوم توجه هر چه بيشتر رسانه ها به حفظ و تقویت سلامت مردم از زوایای مختلف تاکید کرد.

دكتر آقامحمدي با اشاره به اينكه كل آمار فوتي هاي كشور در حوزه كرونا حدود 5 درصد است؛ گفت: این درحالی است که حتی بیش از کرونا،  تصادفات، بيماري هايي چون سرطان، فشار خون و ناراحتي هاي قلبي در کشور قربانی می گیرند و در شرايط كنوني از چالش هاي اصلي سلامت كشور هستند.

دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام به عنوان نمونه به قربانی شدن سالانه 18 هزار نفر در سوانح جاده ای در کشور اشاره کرد و از رسانه ها خواست همانطور که در زمینه کرونا حساسیت به خرج دادند و به آگاه سازی مردم و چاره اندیشی برای کاهش قربانیان پرداختند، برای کاهش قربانیان جاده ای و بیماریهای خطرناک نیز به مردم اطلاع رسانی کنند.

آقامحمدی با بیان اينكه بايد مساله سلامت، محور بحث ها و برنامه ريزي هاي کشور باشد؛ گفت: نباید اين طور باشد كه یک بيماري مثل كرونا يك دفعه اي بيايد و هشت هزار تلفات برجاي گذارد و ما آن موقع تازه به ياد موضوع سلامت بيفتيم.

وي تصریح کرد: بايد موضوع سلامت دغدغه اصلي خانواده ها و حكومت باشد و نظام بيمه اي هم دراين عرصه ورود جدي پيدا كند و برای ايفاي تعهداتش در بهبود نظام سلامت كشور تلاش نمايد.
دكتر آقا محمدي گفت: نظام بيمه اي بايد آنقدر تقويت شود كه اگر فردي از خانواده دچار بيماري شديد گرديد؛ كل زندگي آن خانواده تحت تاثير قرار نگيرد.

وي افزود: در نشست امروز کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت کرونا مقرر شد رسانه ها توجه جدي به موضوع سلامت داشته باشند و تلاش ها و اقدامات  تيم پزشكي و پرستاري در كشور مورد تحسين واقع شود.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اينكه تيم پزشكي در كشور معتمدترين قشر در ميان مردم است، گفت: بايد با ساختن سريال ها و فيلم هاي مناسب از فعالان حوزه پزشكي كه بي ادعا در عرصه سلامت مردم تلاش كردند؛ قدرداني شود.

دكتر آقا محمدي همچنین از تحقیقات و فعالیتهای 24 گروه پزشكي در کشور برای تولید واكسن كرونا خبر داد و گفت: اين گروهها در رسته هاي مختلف در تلاش براي توليد واكسن هستند و امیدواریم نتایج فعالیتهای ارزشمند آنان را در  آینده نزدیک ببینیم.

وي خاطرنشان کرد: در مدت شیوع بیماری کرونا، همچنین اقدامات قابل قبولي از سوي مسئولان در تامين ارزاق مردم، محصولات بهداشتي و خدمات مجازي انجام شد و در نتیجه این اقدامات، گرفتاري هايي كه مردم در كشورهاي غربي پيدا كردند؛ در كشور ما ايجاد نشد و این دستاورد، جاي تقدير دارد.

رییس کارگروه ارزیابی فرصتهای بیماری کرونا گفت: البته دستگاههايی چون سازمان بهزيستي و سازمان جوانان در حوزه مشاوره اقدامات بسيار اثرگذار داشتند كه تاكنون ديده نشده است.

دكتر آقامحمدي یکی از مهمترین اقداماتی که در زمینه مدیریت بیماری کرونا انجام شد، را «اقدام بجا و مناسب قوه قضائيه در مرخصي دادن زندانيان » توصیف کرد كه توانست این بیماری را در زندان ها مديريت كند.

وی گفت: آزاد كردن حجم گسترده اي از زندانيان با کمترین میزان تاثیر بر افزایش جرم و جنايت در جامعه، اقدامی ستودني و قابل ارج از سوي مسئولان رده بالاي قوه قضائيه بود.

وي تصریح کرد: رويكرد جديد قوه قضائيه كه به جاي حقوق تنبيهي، حقوق ترميمي را در دستور كار قرار داده، اين اميدواري را ايجاد كرده است كه زندانيان و به تبع آن جرم و جنايت كمتري در كشور داشته باشيم. 

آقامحمدی همچنین به نقش دادستاني در راه اندازي كسب و كارها به خصوص در امر تولید الكل اشاره كرد و گفت: بدون پشتيباني اين نهاد؛ توليد الكل صنعتی برای مصارف بهداشتی به این سرعت امكان پذير نبود.

رئیس کارگروه  ارزیابی فرصت های مدیریت کرونا با تاکید بر اینکه كرونا علي رغم تهديدات، فرصت هاي زيادي را هم با خود آورده است. یادآور شد: امروز كرونا موجب تقویت بسترهای فضای مجازی و آموزش از راه دور شده است و همه افرادي كه با حوزه آي‌تي آشنايي نداشتند؛ توانسته اند از این حوزه استفاده کنند.

کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت کرونا به دستور وزیر کشور و با حضور مدیران و نمایندگان رسانه ها و دستگاههای اجرایی به منظور تقویت ابعاد اطلاع رسانی و پاسخگوئی دستگاه ها در عرصه تقویت توان تولیدی و خودکفایی کشور در روند مبارزه با بیماری کرونا و ظرفیت سازی مناسب رسانه ای در این زمینه تشکیل شده و از فروردین گذشته تاکنون 9 نشست را با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی برگزار کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha