کد خبر 139574
۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
در نشست كارگروه ارتقاء سلامت نظام اداري مطرح شد/ طالبی: مقابله با فساد نيازمند همت و اراده همه دستگاه هاي مربوطه است

علي طالبي رئيس مركز مدیریت عملکرد ،بازرسي و امور حقوقی وزارت كشور در نشست امروز كارگروه ارتقاء نظام سلامت اداري با تاكيد بر اينكه مقابله با فساد نيازمند هماهنگي و به حركت درآمدن همه عوامل دخيل دراين حوزه است، گفت: بايد با اصلاح فرايندها و تقويت سامانه هاي شفافيت، به تقويت نظام سلامت اداري در كشور كمك كنيم.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، علي طالبي رئيس مركز مدیریت عملكرد، بازرسي و امور حقوقی وزارت كشور در نشست امروز كارگروه ارتقاء نظام سلامت اداري كه با حضور جواد ناصريان معاون توسعه مدیریت و منابع ، جمالي نژاد معاون عمران، توسعه امور شهري و روستايي وزارت كشور و ابراهيم شوشتري، مشاور وزير و رئيس مركز حراست  در محل وزارت كشور برگزار شد، با تاكيد بر اينكه مقابله با فساد و ارتقاء سلامت نظام اداري نياز امروز كشور است؛گفت: در امر مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت نظام اداري، ميزهاي خدمت در شهرداري ها و سامانه هاي شفاف سازي ايجاد شده كه بايد از اين ظرفيت بهترين استفاده را براي خدمات دهي به شهروندان و كاهش فساد داشته باشيم.
طالبي اظهار كرد: بايد گلوگاه هاي اصلي فساد در سازمان ها شناسايي شود و متناسب با شناخت اين گلوگاه ها اقدام و عمل صورت گيرد.
رئيس مركز مدیریت عملكرد وزارت كشور با اشاره به اينكه امروز در اثر اهمال كاري هاي صورت گرفته شاهد بروز و ظهور فساد هستيم؛گفت: در بازرسي از شهرستان ها از نزديك نظاره گر اين بوديم كه بسياري از مجوزها با اينكه براي اهداف فرهنگي، ورزشي و خدمات رساني گرفته شده بود اما بخش اعظم اين مجموعه ها براي اهداف تجاري ساخته شده است.
طالبي تصريح كرد: مركز بازرسي و نهادهاي اصلي مقابله با فساد بايد در اين فضا وارد شده و اجازه تخطي و تخلف از قانون را ندهند.
وي همچنين گفت: يكي از زمينه هاي فساد در محدوده هاي خارج از شهرها و در زمين هاي كشاورزي صورت مي گيرد كه بايد در اين خصوص هم تدابير و اقدامات لازم پيش بيني شود.
طالبي با بیان اینکه براي ارتقاء سلامت اداري بايد فاصله اي معنادار ميان خدمات گيرنده و خدمات دهنده ايجاد شود ، يادآور شد: نقش و كاركرد اصلي سامانه هاي شفاف سازي در اين فضا معني و مفهوم پيدا مي كند.
رئيس مركز مدیریت عملكرد  وزارت كشور در بخش ديگري  به ضرورت همياري و هماهنگي همه عوامل دخيل در مبارزه با فساد اشاره كرد و گفت: كار مقابله با فساد با اقدام يك نهاد به نتيجه مشخص و قابل قبول نمي رسد.
وي با بیان اینکه فساد بايد به صورت هماهنگ و اقدام مشترك همه عوامل درگير، ريشه كن شود  گفت: براي رسيدن به اين مقصود بايد ضمن شناسايي ريشه هاي فساد به سمت اصلاح فرايندها و سامانه سازي هاي درست و هدفمند حركت كنيم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha