کد خبر 140633
۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
باید به دنبال افزایش درآمد سرانه روستایی باشیم

استاندار خراسان رضوی در نشست مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواف گفت: اگرچه ایجاد شغل خوب است اما باید به دنبال افزایش درآمد سرانه روستایی باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علیرضا رزم‌حسینی از اجرایی شدن مدل اقتصادی قلعه گنج کرمان در شهرستان خواف تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه در استان خراسان رضوی رقابت خوبی میان معین‌های اقتصادی شهرستان‌ها به وجود آمده است.
استاندار خراسان رضوی بر ایجاد کسب و کارهای جدید تأکید کرد و افزود: اگرچه ایجاد شغل خوب است اما باید به دنبال افزایش درآمد سرانه روستایی باشیم چرا که اشتغال کم، مردم را قانع نمی‌کند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز از حضور ۳ معین اقتصادی در شهرستان خواف یاد کرد و گفت: سنگ آهن، سپاه امام رضا(ع) و شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، معین‌های خواف هستند و تفاهم‌نامه‌های مختلفی با دانشگاه تهران به امضا رسانده‌اند.
علی‌اکبر لبافی از ۲۲ فعالیت قرارگاه سپاه با سرمایه بالغ بر ۵ میلیارد ‌و پیش بینی اشتغال برای ۳ هزار نفر گفت و افزود: فولاد سنگان نیز ۷ پروژه تأیید شده دارد که برای ۴۴ نفر اشتغال صورت گرفته است. وی به ۱۴۹ فعالیت فرهنگی معین‌های اقتصادی در شهرستان خواف اشاره کرد و افزود: حساب‌های سپرده خرد روستایی نیز در حال ثبت هستند و فرآیند اجرایی آن‌ها طی می‌شود.
فرماندار شهرستان خواف نیز از بهره‌برداری ۵ مدرسه با سرمایه بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ تفاهم‌نامه همکاری با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان برای سال جاری به امضا رسیده است و بخشی از آن‌ها آماده بهره‌برداری است.
حسین سنجرانی از همکاری میان پست بانک و معین اقتصادی شهرستان برای اعطای تسهیلات قرض الحسنه گفت و افزود: بنا است شرکت‌ها و خیرین نیز بالغ بر ۵ میلیارد تومان به صندوق پس‌انداز شهرستان کمک کنند و از محل ودیعه ۳۵ میلیارد تومانی با نرخ کمتر از ۴ درصد تسهیلاتی در اختیار ۲۵۰ پرونده آماده دریافت اعطا شود. وی به برگزاری ۸۰ جلسه کارگروه رفع موانع تولید شهرستان نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون ۳ مرحله رزمایش طرح مواسات نیز در خواف برگزار شده است.
مهدی قربانی استاد دانشگاه تهران و مجری طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواف نیز از راه‌اندازی حساب‌های خرد روستایی با تکیه بر مدل اعتماد محور گفت و افزود: ما با تاکید بر آیه شریفه ۱۱ در سوره رعد بدنبال آن هستیم تا تغییر برای آبادانی خواف با دستان مردم خواف و با استفاده از ظرفیت‌سازی و توان افزایی مردم مخصوصا جامعه محلی محقق گردد.
مجری طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی خواف بر راهبردهای اصلی طرح شامل تقویت اقتصاد محلی همپیوند با اقتصاد ملی و منطقه‌ای و تقویت هماهنگی‌های فرابخشی در شهرستان تأکید کرد و افزود: به اوج رساندن مشارکت مردم در تمامی بخش‌های آبادانی و پیشرفت و ایجاد موازنه بین خدمات اکوسیستم در راستای ارتقاء تاب‌آوری و ارتقاء تعالی و کرامت انسانی هدف ما در شهرستان خواف است.
قربانی بر رصد و توسعه همه روستاهای شهرستان تآکید کرد و گفت: هیچ بن‌بستی برای کسب و کار و اقتصاد مقاومتی وجود ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha