کد خبر 142537
۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
ضرورت پیوست رسانه ای برای برنامه شاد وزارت آموزش و پرورش/دهیاری ها در دوره کرونا به کمک آموزش و پرورش آمدند

آقا محمدي با بيان اينكه كرونا فرصتي براي ارتقاي آموزش مجازي در كشور است؛ گفت: ضرورت پيوست رسانه اي جدي و هدفمند در برنامه هاي مجازي آموزش و پرورش احساس مي شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، پانزدهمين جلسه كارگروه ارزيابي فرصت هاي بيماري كرونا با حضور علي آقا محمدي رئيس كارگروه و خانم رضوان حكيم زاده معاون وزيرآموزش و پرورش  و اعضاي رسانه اي كميته با موضوع  ارائه مباحث در زمينه برنامه ها، اقدامات، تدابير و تاثيرات ناشي از شيوع كرونا در حوزه آموزش و پرورش امروز شنبه در سالن پيامبر اعظم (ص) در محل وزارت كشور برگزار شد.
 در اين نشست آقا محمدي با بیان اينكه امروز نيازمند اين هستيم كه برنامه شاد به عنوان متولي اصلي امر آموزش در كشور اطلاع رساني عمومي بيشتري شود؛ گفت: ضرورت پيوست رسانه اي جدي و هدفمند در برنامه هاي آموزش و پرورش احساس مي شود.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه نبايد آموزش را صرفا در بستر مجازي شاد در نظر گرفت: گفت: بايد از روش ها و متد هاي جديد آموزشي بهره گرفت و در برنامه ها شايد عنوان جديد به نام ديگري تعبيه كرد كه از اين طريق بتوانيم ايده ها و فكرهاي جديد را در آموزش بهتر اخذ كنيم.
آقا محمدي با اظهار اينكه با به كارگيري مهارت هايي مثل استفاده از انيميشن، فيلم و تصوير مي توان كمك شاياني به آموزش بهتر در كشور كرد؛ گفت:  تمركز صرف به نظام كتاب درسي باعث هدر رفت ايده هاي جديد و كليشه اي شدن امر آموزش مي شود.
دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام  در اين خصوص گفت: استفاده از آموزش هاي تلفيقي مي تواند بخشي از اين راه حل باشد. به عنوان مثل مي توان از قصه گويي هم براي آموزش تاريخ، جعرافيا و ادبيات استفاده كرد. 
رئيس كارگروه ارزيابي فرصت هاي كرونا در بخش ديگري ازصحبت هايش به لزوم برنامه ريزي براي پساكرونا در حوزه آموزش اشاره كرد و گفت: دروسي مثل رياضي اين ظرفيت را دارد كه در بستر فضاي مجازي تعليم داده شود، بايد براي اين موضوع در آينده فكر جدي كنيم و حتي در صورت بازگشايي كامل مدارس، آموزش در اين حوزه ها را تقويت كنيم.
آقا محمدي به مسئوليت خطير صدا و سيماي ملي كشور در ترويج آموزش همگاني و مسئوليت پذيري والدين در آموزش فرزندان اشاره كرد و گفت: افزايش سواد سلامت بايد در اولويت برنامه هاي صدا و سيما باشد. 
وي در اين خصوص گفت: روش استفاده درست از ماسك، استفاده از مواد بهداشتي و ضد عفوني و پروتكل هاي بهداشتي بايد در صدر برنامه هاي صدا و سيما باشد تا از اين طريق سواد سلامت در كشور ارتقا يابد.

در اين جلسه  خانم حكيم پور معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش هم به ارائه گزارشي در خصوص ميزان رعايت پروتكل هاي بهداشتي در محيط مدرسه پرداخت و گفت: در مدارس همه امكانات و اصول بهداشتي تعبيه شده است. 
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصريح كرد: متاسفانه با اینکه  دانش آموزان در مدارس حضور ندارند اما شاهد شكل هاي ديگري از حضورشان در پارك ها و دیگر مراسم هستيم كه در اين خصوص از خانواده ها تقاضا داريم حساسيت شان را  نسبت به سلامت فرزندانشان  بيشتر كنند.
حكيم پور در بخش ديگري از صحبت هايش به تلاش دهياري در تحقق آموزش مجازي در كشور در مناطق كم برخوردار و كمتر توسعه يافته اشاره كرد و گفت: با تلاش دهياري ها دانش آموزان اين حوزه هم به شبكه شاد متصل شده اند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: امروز برنامه وزارت آموزش و پرورش بر بهره گيري همه دانش آموزان در همه جاي كشور از ظرفيت هاي مجازي آموزش است و اميد داريم با بهره گيري از ظرفيت ها ساير نهادهاي حاكميتي بتوانيم پاسخگوي اين مقوله مهم در كشور باشيم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha