به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور با بهره برداری از این مجتمع آب شیرین کن، سالانه بیش از ۷۰ میلیون متر مکعب آب شیرین به آبهای کشور افزوده شد.
آب شیرین تولیدی این پروژه در راستای تامین آب شرب هرمزگان و مجتمعهای صنعتی واقع در استانهای مرکزی ایران منتقل خواهد شد.
برخی از مزایای مهم اجرای این طرح، تأمین آب شرب و کمک به رشد صنعت در استانهای کم آب کشور (استانهای هرمزگان، کرمان و یزد) و تأمین آب مورد نیاز واحدهای بزرگ در بخشهای صنایع، معادن و افزایش رونق اقتصادی در این مناطق است.
تاکنون ظرفیت آبشیرینکنهای در حال بهره برداری در کشور حدود ۴۰۰ هزار مترمکعب در شبانهروز بوده است و با ورود این مجتمع به چرخه تولید، ظرفیت تولید آب شیرین کشور ۵۰ درصد افزایش یافته است.
فاز اول تأسیسات آبشیرینکن خلیجفارس با ظرفیت ۲۰۰ هزار متر مکعب در شبانهروز به منظور تأمین بخشی از آب مورد نیاز شرب و صنعت استانهای مرکزی و جنوبشرق کشور احداث شده است و این مجتمع در حال حاضر بزرگترین تأسیسات نمکزدایی کشور است که در شهرک صنعتی خلیجفارس در غرب بندرعباس احداث شده است.
سرمایهگذاریهای ریالی و ارزی انجام شده در این طرح هفت هزار میلیارد ریال و ۹۲ میلیون یورو است.
از مجموع ظرفیت یک میلیون متر مکعبی آب شیرین کن خلیج فارس، ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ درصدی برای هرمزگان پیش شده است که در گام اول مجوز خرید تضمینی ۴۰ هزار مترمکعب آب تولیدی از وزارت نیرو در فاز اول این پروژه دریافت شده که این ظرفیت برای تامین و تقویت منابع آب شرب شهر بندرخمیر، شهر بندرعباس و جمعیت ۱۰۰ هزار نفری
نظر شما