کد خبر 146811
۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۵

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین همراهی نماینده وزیر و دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت کشور ضمن گرامیداشت سالگرد صدور فرمان حضرت امام (ره) و سالروز شهادت سردار سلیمانی و تسلیت ایام فاطمیه گفت: سیاست کشور بر چابک سازی سازمان است. گرچه روند چابک سازی ادارات بسیار سخت است اما باید پیگیری شود. 
همراهی با اشاره به اهمیت نقش نظارتی گزینش گفت: متأسفانه در کشور در مواردی، ناظر و عمل کننده یکی هستند، مانند اینکه در بازی فوتبال داور و بازیکن یک نفر باشد؛ اما نباید این چنین باشد، ناظر باید مستقل از مجری باشد تا بتواند نقش نظارتی خود را به خوبی ایفا کند. 
وی در همین راستا اضافه کرد: تخصیص بودجه مستقل برای گزینش لازم و ضروری است چرا که وقتی از همان نهادی که مورد نظارت قرار می گیرد، بودجه هم بگیریم، این امر استقلال هیات گزینش در صدور رای را زیر سوال می برد.
دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت کشور خطاب به مدیران هسته های گزینش سراسر کشور گفت: با مسئولان مختلف استان در ارتباط باشید، با آنها همکاری مستمر داشته باشید و فضای تعاملی ایجاد کنید.   
همراهی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی کشور، سعی کنید با مردم با مدارای بیشتری رفتار کنید و بیش از پیش بر تکریم ارباب رجوع تاکید کنید، چراکه گزینش پیشانی و جلودار سازمان است که در ذهنیت افراد، بسیار موثر است. 
وی افزود: نباید طوری رفتار کنیم که تلقی ریاکاری شود. باید کاری کنیم که افراد، خود واقعی شان باشند. هسته های گزینش باید ملجأ و پناهگاه کارکنان باشند و به درد دل آنها گوش کنند.  
دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت کشور یادآور شد: فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در سال 61 در امر گزینش موجب اصلاح گزینش و شکل گیری ساختار جدید شد.
نماینده وزیر کشور در هیات مرکزی گزینش گفت: هسته های گزینش در برخی از استانها شرایط ارتقا به سطح اداره کلی را دارند، که باید در استان پیگیری شود تا شاید منجر به تغییر ساختار گردد. 
همراهی با بیان اینکه شیوع کرونا در کنار تمام معایب و مشکلاتی که ایجاد کرده ، موجب ایجاد فرصت هایی هم شده است، افزود: باید از این فرصت ها و زیرساختهای ایجاد شده به بهترین شکل بهره گیریم و تعاملات و ارتباطات دوسویه با هسته های گزینش سراسر کشور را تقویت و استمرار بخشیم. 
دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت کشور در فراز دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اعضای هسته های گزینش باید در بازبینی پرونده، به افراد فرصت مجدد بدهند و با مدارا برخورد کنند. این امر به معنای نادیده گرفتن قوانین و مقررات نیست بلکه مدارا و دادن فرصت است تا فضا را از نظر اخلاقی برای پایبندی به قوانین مهیا کنیم.
نماینده وزیر کشور در هیات مرکزی گزینش همچنین ضمن تاکید بر بی طرفی هسته های گزینش در روند کار تصریح کرد: هر فرد عقاید و نظرات خاص خود را دارد اما در کار نباید سوگیری های جناحی و سیاسی اعمال شود. اعضای گزینش باید خدمتگزار مردم باشند، در عمل مردم را درک کنند و از ورود به مسائل جناحی پرهیز کنند.
همراهی با بیان اینکه هسته های گزینش باید هر چه بیشتر به سوی اجرای قانون و مردم داری سوق پیدا کنند، گفت: انصاف و مردم داری لازمه همه قضاوتهای گزینش است و اعضای هسته های گزینش بایستی منافع عمومی را درنظر بگیرند. 
نماینده وزیر کشور در هیات مرکزی گزینش تصریح کرد: سعی کنیم فضای آرامی برای کارمندان ایجاد کنیم تا ضمن اعتماد قلبی به نیروهای گزینش، در صورت بروز هر مشکلی به ما مراجعه کرده و مشورت گیرند. 
همراهی در پایان خاطرنشان کرد: همواره اصل بر برائت افراد است مگر اینکه مستندات متقنی وجود داشته باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha