ه گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، هوشنگ بازوند در نشست شورای اداری با ابراز رضایت از پايان خاموشی های برق مشتركان خانگي استان اظهار داشت: بر اساس مصوبه دولت، اختیارات مدیریت برق استان ها به استانداران محول شده و در اولین گام ساعت کار ادارات را تغییر دادیم که امیدواریم در کاهش مصرف برق استان موثر باشد.
وی تاکید کرد: مدیریت برق استان هر کمکی نیاز داشته باشند؛ برای انجام آن پیگیری خواهیم کرد ولی تحت هیچ شرایطی نباید برق منازل مسکونی مردم قطع شود.
مدیر ارشد استان خاطرنشان کرد: از هم اکنون باید برای روز انتخابات برنامه ریزی شود زیرا تحت هیچ شرایطی نباید برق حوزه های انتخابیه قطع شود.
وی شرکت در انتخابات را یک تکلیف ملی دانست و گفت: همه مدیران در راه انجام این تکلیف ملی باید تلاش کنند تا انتخابات به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
بازوند، انتخابات را ظرفیت و ابزاري بزرگ برای نمایش اقتدار و ابهت نظام اسلامی دانست و گفت: انتخابات آزاد یکی از دستآوردهای بزرگ حضرت امام (ره) است و در ابتدای پیروزی انقلاب علی رغم اینکه مردم همه موافق جمهوری اسلامی بودند ولی حضرت امام (ره) از مردم خواستند در روز ۱۲ فروردین و با حضور در پاي صندوق های رای به شکل قانونی رای خود را اعلام کنند. ضمناً در طول این ۴۲ سال کشور به طور متوسط هر سال یک انتخابات برگزار کرده است و این افتخار نظام جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد: دشمنان این فشار حداکثری تحریمهای اقتصادی را بر نظام جمهوری اسلامی وارد کردند به این امید که مردم پای صندوق های رای نروند و همانگونه سردار عزیز حاج قاسم سلیمانی در راه دفاع از وطن، دستش قطع شد باید ما هم با همین دست برویم و رای بدهیم و حماسه بیافرینیم.
مدیرارشد استان تاکید کرد: حضور ما در پای صندوق های رای یک انتقام سخت از دشمنان نظام جمهوری اسلامی است و باید همه از مردم دعوت کنند تا روز ۲۸ خرداد پای صندوقهای رای بیایند و در واقع یکبار دیگر به نظام جمهوری اسلامی رای بدهند.
بازوند با اشاره به اینکه شدیدترین تحریم ها و بحران ها در دوران دولت دوازدهم به اجرا گذاشته شده است در ادامه عنوان کرد: اینقدر فشار این جنگ اقتصادی زیاد و گسترده بود که دشمنان عنوان می کردند جمهوری اسلامی نمی تواند جشن چهل سالگی اش را بر پا کند ولی با راهنمایی های مقام معظم رهبری و همراهی و مقاومت ستایش برانگیز مردم این تحریم ها بی اثر شد.
وی به قهر مداوم طبیعت در دوران این دولت اشاره کرد و گفت: در زلزله مهیب آبان 96 در عرض 20 ثانیه ۱۱ هزار میلیارد تومان خسارت به منطقه وارد آمد و در بحران سیل به یکباره ۲۵ استان کشور گرفتار سیل شد که هزینه های زیادی برای دولت در پی داشت.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: در بحران بزرگ کرونا شاهد آسیب های بسیاری به اقتصاد بودیم ۲۷ هزار بيكار شدند و ولی با همه مشكلات تلاش كرديم و باز هم نرخ بيكاري را كاهش داديم.
وی تاکید کرد: کارهای مثبت صورت گرفته توسط دولت در واقع خدمات نظام جمهوری اسلامی است که نباید به بهانه مخالفت با دولت تمام عملکرد جمهوری اسلامی را زیر سئوال برده شود.
مدیر ارشد استان عنوان کرد: در دوران بازسازی زلزله 23 هزار خانه احداثی و بالای 60 درصد ویرانی، دوباره بازسازی و مرمت شد و معاون اول رئیس جمهور از مدیریت این زلزله به عنوان خدمات ماندگار نظام جمهوری اسلامی یاد کرد.
وی ادامه داد: سال گذشته به دلیل وجود مشکلات کرونا صادرات اکثر مرزهای کشور منفی بود ولی در استان کرمانشاه مرزها باز بوده و خوشبختانه در مقایسه با سال قبل تر از یک رشد 8 درصدی از لحاظ ارزی و از لحاظ وزنی یک رشد ۱۲ در صدی داشته است که کار بزرگی بود.
بازوند ادامه داد: همچنین در همین دولت سه مرز شوشمی، شیخ صله و سومار رسمی شدند و آرزوی دیرینه بازگشایی مرز خسروی تحقق یافت که ظرفیت های بسیار بزرگی برای توسعه استان هستند.
وی عنوان کرد: در سال 98 بیش از ۱۹۵ واحد تعطیل شده و راکد، وارد چرخه تولید شده اند و ایجاد اشتغال کرده اند.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه یکی از دغدغه های توسعه ای را عدم وجود کلانشهر در غرب کشور دانست و گفت: یکی از راه های تبدیل کرمانشاه به هاب منطقه و برخورداری از اعتبارات لازم برای اتمام پروژه قطار شهری، تبدیل شدن به کلانشهر بود که خوشبختانه این اتفاق خوب افتاد و امروز شهر می تواند از امتیازات و اعتبارات این مزیت ممتاز استفاده کند.
وی ایجاد دهکده لجستیک و بندر خشک در کرمانشاه را نیازمند شبکه آزادراهی دانست و گفت: خوشبختانه اولین قطعه آزادراهی استان در مسیر کرمانشاه حمیل در دست اجراست و آزادراه همدان کرمانشاه در دستور کار است و امیدواریم در این چند ماهه اجرایی شود.
بازوند ادامه داد: پتروشیمی اسلام آباد غرب سال ها راکد باقی مانده بود با یک اقدام بزرگ شرکت دولتی پتروشیمی ۱۵هزار میلیارد تومان انجام شده و در کشور بی نظیر است و پالایشگاه آناهیتا نیز پس از ۱۴ سال از بلاتکلیفی خارج شد.
وی گفت: ثبت جهانی منظر طبیعی اورامانات یک سرمایه بزرگ برای منطقه است و در هیچ جای کشور اتفاق نیفتاده است و در همین راستا ۴۲ بومگردی آمده اند و در منطقه سرمایه گذاری کرده اند
استاندار کرمانشاه ادامه داد: نرخ بیکاری از حدود 22 درصد به 14.9 دهم رسیده است که جزو استان های با کاهش خوب بودیم و اگر بحران کرونا نبود وضعیت مطلوب تر و كاهش بيشتر بود.
وی گفت: در حوزه مسکن حدود شش هزار واحد مسکن مهر بلاتکلیف را تکمیل کردیم و ۱۲ هزار 500 واحد مسکن ملی عملیات اجرایی تعداد زیادی از آن ها آغاز شده است.
بازوند با اشاره به اینکه افتتاح پروژه عظیم طرح گرمسیری در این دولت صورت گرفت اظهار داشت: سامانه گرمسیری یک پروژه بسیار عظیم بود که تاریخ به عنون یک اقدام ارزشمند نظام اسلامی از آن یاد خواهد کرد و تاکنون 21 هزار هکتار راضی زیر دست آن به بهره برداری رسیده و ۴ هزار هکتار نیز فردا توسط رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح می شود.
وی گفت: در دوران بازسازی زلزله طی 1000 روز کلاس درس ۱۰۰۰ روز ساختیم که بسیار بی نظیر بود.
مدیر ارشد استان عنوان کرد: همچنین در این دولت 5 بیمارستان جدید ساخته شده و تعداد تخت ها از 2200 به 3000 تخت بیمارستانی رسید که در بحران کرونا به ما کمک بسیاری کرد.
وی در ادامه به تشریح خدمات دولت در عرصه گازرسانی پرداخت و گفت: در دولت قبل تنها ۲۰۹ گازرسانی شد ولی در پایان این دولت این تعداد به ۱۴۹۵ روستا رسیده که کار بسیار بزرگی صورت گرفته است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به سیاه نماییهای غیرمنصفانه در رابطه عملکرد دولت اشاره کرد و گفت: ما از انتقاد نگران نیستیم ولی نقد باید منصفانه باشد و در کنار آن کارها و اتفاقات مثبت و ماندگار هم به ويژه در شرايط سخت تحريم ها بيان شود.
نظر شما