به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، مهدی دوستی ضمن دیدار و گفت و گو با پرسنل این مرکز، در جریان روند ارائه خدمات به معلولان ذهنی قرار گرفت.
مسئولان این مرکز نیز در خصوص مشکلات موجود از جمله، پرداخت سنوات پرسنل بازنشسته که به طور عمده از مددجویان سازمان بهزیستی هستند، معوقات بیمه ای، هزینه آب و برق، هزینه بیمارستان و دارو معلولان، کمک به ساخت آشپزخانه مرکز و بازسازی بخش نگهداری برادران با استاندار هرمزگان گفتوگو کردند که با قول مساعد استاندار هرمزگان مقرر شد تمامی این مشکلات با کمک ظرفیت های موجود در استان و بهره گیری از کمک خیرین رفع شود.
استاندار هرمزگان همچنین ایجاد منابع درآمد پایدار، برای مدیریت این مرکز را مورد تاکید قرار داد.
عمده بیماران این مرکز که به صورت هیأت امنایی و غیرانتفاعی مدیریت می شود، علاوه بر معلولیت، دارای بیماری های خاص نیز هستند.
با توجه به مدیریت غیرانتفاعی مرکز، ماهیانه این مرکز نیازمند ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای تامین هزینه های جاری است که تنها یک چهارم هزینه ها توسط بهزیستی پرداخت می شود.
مرکز نگهداری شبانه روزی معلولان ذهنی حبیب ابن مظاهر بندرعباس بیش از ۳۰ سال است که حدود ۱۴۰مددجو را در دو گروه خواهران و برادران از شیرخوار تا سالمند به صورت شبانه روزی نگهداری می کند.
مدیریت این موسسه هیأت امنایی بوده و تحت نظارت سازمان بهزیستی و با تکیه بر کمک منابع یارانه دولتی و حمایتهای مردم، خیرین و مدیران دلسوز فعالیت می کند.
حقوق و بیمه ماهانه ۶۴ نفر که ۴۹ نفر آنها بیمه شده موسسه هستند،خوراک سه وعده در روز ( ۱۵۰ نفر )، پوشینه، پوشاک، پتو، ملحفه، مواد شوینده و ضدعفونی و هزینه آب، برق، گاز، تلفن، تامین، تعمیر و نگهداری تاسیسات و اماکن مجموعه ، سنوات بازنشستگان و پاداش عیدی پایان سال کارکنان و معوقات بیمه ای سی سال گذشته کارکنان جزو هزینه های پیش روی مدیریت این موسسه کاملا غیرانتفاعی و بدون هیچ درآمدثابت و فعالیت اقتصادی است.
مددجویان علاوه براسکان از خدمات توانبخشی ، فیزیوتراپی، کاردرمانی ، مشاوره تغذیه، روانشناسی و ویزیت تخصصی مغز واعصاب، اعصاب روان، اطفال، داخلی، پوست، تامین داروی دائمی اعصاب و روان، درمان و بستری احتمالی و... بهره می برند.
نظر شما