به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ در دیدار ابراهیم ویسی مدیرکل دیوان محاسبات استان با استاندار سیستان و بلوچستان که صبح روز “جمعه” در استانداری انجام شد، گزارشی از عملکرد اعتباری دستگاههای استان بر اساس تفریق بودجه سال ۱۳۹۹ ارایه شد.
استاندار سیستان و بلوچستان پس از گزارش مدیرکل دیوان محاسبات استان، با تاکید بر مولدسازی داراییها، استفاده بهینه از فضاها و امکانات دستگاهها را خواستار شد و گفت: همه دستگاه ها باید امکانات و فضاهای مازاد خود را در اختیار سایر بخشها برای بهره برداری مطلوب از آن قرار دهند.
مدرس خیابانی با هشدار به دستگاه های ناموفق در جذب اعتبارات تخصیص یافته، افزود: برخی از دستگاهها در سال مالی گذشته بدلیل عدم تدوین طرح مناسب، انتخاب پیمانکار ضعیف و عدم قدرت اجرای پروژه، موفق به جذب اعتبارات نشدند که دیوان محاسبات میتواند این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
ویادامه داد: طولانی شدن زمان اجرای پروژه و به تناسب آن افزایش نرخ تورم و افزایش قیمت مصالح و خدمات، هزینه اجرای پروژه را بیشتر از برآورد اولیه مینماید و این موضوع باعث میشود برخی پروژهها با کمبود اعتبار مواجه و نیمهتمام باقی بمانند که از این رو همواره تاکید داریم، ضمن اعلام روزشمار برای پروژهها، عملیات اجرای آن با جدیت و در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
مدیرکل دیوان محاسبات استان هم در ابتدای این دیدار، گزارشی از عملکرد اعتباری دستگاههای استان بر اساس تفریق بودجه سال ۱۳۹۹ ارایه داد.
ابراهیم ویسی با بیان اینکه سامانه جامع اموال دستگاه های اجرایی( سادا ) در راستای مدیریت و پایش اموال دولتی راهاندازی شده است؛ تصریح کرد: برخی دستگاهها ثبت اطلاعات مربوطه را در این سامانه انجام ندادهاند.
وی همچنین از عدم ثبت اطلاعات کارکنان برخی از دستگاهها در سامانه “کارمند ایران” و همچنین عدم رعایت ۲۵دستگاه برای استقرار بودجه ریزی عملیاتی خبر داد.
وی چاههای فاقد مجوز بهرهبرداری، سکونتگاههای غیررسمی و تصرف اراضی و همچنین عدم جذب اعتبارات پژوهشی و یا اجرای پژوهشها در دستگاهها را از دیگر موضوعات مورد پایش دیوان محاسبات استان برشمرد و بر رعایت آنها توسط دستگاهها و سازمانها تاکید کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر مولدسازی داراییها، استفاده بهینه از فضاها و امکانات دستگاهها را خواستار شد.
نظر شما