کد خبر 162578
۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵
۵۷۷ پروژه در دهه فجر، افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد

علیرضا قاسمی‌فرزاد، در نشست خبری ویژه گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: امام خمینی (ره) قیام خود را از سال ۱۳۴۲ آغاز کرد و نهضت اسلامی در ۱۵ سال توانست در همه جای کشور نفوذ کند و قیامی همگانی را رقم بزند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ علیرضا قاسمی‌فرزاد، در نشست خبری ویژه گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: امام خمینی (ره) قیام خود را از سال ۱۳۴۲ آغاز کرد و نهضت اسلامی در ۱۵ سال توانست در همه جای کشور نفوذ کند و قیامی همگانی را رقم بزند.

وی گفت: شاه می‌خواست بیگانگان را به کشور مسلط کند تا منابع کشور را غارت کنند، اما امام راحل پایه‌های حکومت ۲۵۰۰ ساله نظام شاهنشاهی را درهم شکست و با نگاهی روشن نسبت به کشور و آینده، نظام مقدس جمهوری اسلامی را پایه‌گذاری کرد.

وی با اشاره به دشمنی های گسترده استکبار جهانی و دست نشانده‌های آنها با انقلاب اسلامی و مردم ایران، افزود: منافقین کوردل ۱۷ هزار نفر از هموطنانمان را به شهادت رساندند و امروز نیز دشمنان نظام به دنبال تطهیر کردن منافقین و دولت پهلوی هستند. همچنین در این ایام فرخنده، عملیات اجرایی ۷۴ طرح نیز با حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سطح شهرستان‌های مختلف این استان آغاز می شود.
وی با تاکید بر اینکه اولویت دولت سیزدهم تکمیل و بهره برداری از طرح‌ها و پروژه های نیمه تمام و تعطیل شده است، اظهار داشت: بر همین اساس تمرکز و توجه جدی دولت بر تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام به جای کلنگ زنی طرح های جدید است.
نماینده عالی دولت در استان همدان تصریح کرد: در مجموع همزمان با ایام دهه فجر ۵۷۷ طرح با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان در مناطق مختلف این استان، بهره برداری شده و کلنگ زنی می شود.
قاسمی فرزاد افزود: از مجموع ۵۰۳ طرح آماده بهره برداری استان همدان در دهه فجر، ۹۳ طرح در حوزه اقتصادی و ۴۱۰ طرح نیز در حوزه های مختلف عمرانی است که ۱۵ درصد آنها «فرهنگی و آموزشی» هستند.

استاندار همدان با اشاره به اقدامات موثر انجام شده در راستای منویات رهبرمعظم انقلاب در شعار سال برای مانع زدایی از فعالیت های تولیدی و سیاست های محوری دولت مبنی بر حمایت از تولید و اشتغال، گفت: ۱۰۰ واحد تولیدی راکد در استان شناسایی شده و ۶۰ واحد نیز در تملک بانک ها قرار دارد.
قاسمی فرزاد با اشاره به ضرورت رفع مشکل واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل استان، تصریح کرد: در راستای حل مشکلات این واحدها و فراهم کردن زمینه رونق تولید با حمایت از تولیدکنندگان با توجه به رویکردهای دولت سیزدهم، ۱۸ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با ابلاغ ۱۰۰ مصوبه در استان تشکیل شده است.
نماینده عالی دولت در استان همدان با تاکید بر اراده جدی دولت برای رفع مشکل عرصه تولید، اظهار داشت: مصوبات ستاد تسهیل لازم الاجراست و برای رونق بخشی به فعالیت های تولیدی، رفع موانع موجود و بهبود شرایط اقتصادی ضمن حمایت جدی از تولیدکنندگان به صورت مستمر پیگیر اجرای مصوبات و رصد شرایط برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی هستیم.

استاندار همدان در ادامه به اجرای نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: براساس اجرای این طرح ۱۰۰ هزار واحد مسکونی طی چهار سال در این استان احداث می شود که ۵۰ هزار واحد آن در شهر همدان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اجرای این طرح بحث زمین است، گفت: برای رفع این مشکل و با پیگیری‌های انجام شده، موضوع الحاق ۶۸۰ هکتار زمین به شهر همدان(اراضی دولتی به نام راه و شهرسازی) پیگیری و مجوزهای لازم آن اخذ شد.
استاندار همدان گفت: در این زمینه و برای تحقق این امر اقدامات موثر و رایزنی های زیادی برای الحاق زمین و همچنین رفع مشکلات مرتبط با طرح جامع شهری همدان انجام شد که با رفع مشکل، روند احداث واحدهای مسکونی براساس برنامه اعلام شده(ثبت نام متقاضیان و بررسی شرایط) انجام خواهد شد.

استاندار همدان در ادامه با اشاره به امکانات، تجهیزات و ظرفیت فرودگاه همدان، افزود: اقدامات و پیگیری های خوبی در زمینه فعالیت دوباره فرودگاه از طریق وزارت راه و شهرسازی و شرکت فرودگاه های کشور انجام شده است.
قاسمی فرزاد گفت: برهمین اساس قرار شد که اوایل اسفند پرواز همدان- کیش و همچنین همدان- مشهد در این فرودگاه فعال شود که البته ممکن است پایدار نباشد.
وی تصریح کرد: برای ایجاد و برقراری خطوط پروازی پایدار در همدان باید از ظرفیت سرمایه گذاران و بخش خصوصی استفاده و یک شرکت پروازی برای این منظور با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی راه اندازی شود.
نماینده عالی دولت در استان همدان با اشاره به ظرفیت های بی نظیر استان در حوزه گردشگری و میراث تاریخی و طبیعی، تصریح کرد: گردشگری موتور محرک صنعت است و توسعه و رونق این صنعت با جذب گردشگر منجر به توسعه اقتصادی استان خواهد شد.
به گفته وی، استان همدان با ظرفیت ها و امکاناتی که دارد می تواند قطب گردشگری سلامت در سطح منطقه و کشورهای همسایه باشد که در این زمینه نیز اقدامات و مذاکرات خوبی انجام شده است.
استاندار همدان در خصوص فعالیت غارعلیصدر به عنوان یکی از بی نظیرترین جاذبه های گردشگری کشور نیز اظهار داشت: در خصوص فعالیت این مجموعه برای پذیرش گردشگر، تابع نظرات ستاد ملی کرونا هستیم و در صورت فراهم بودن شرایط(به لحاظ همه گیری ویروس کرونا) به طور حتم نسبت به بازگشایی این مجموعه اقدام خواهیم کرد.
وی گفت: غار علیصدر از مهمترین و بی نظیرترین آثارهای گردشگری ایران و منطقه خاورمیانه است که به عنوان یک شگفتی نقش موثری در جذب گردشگر و توسعه این صنعت و شکوفایی اقتصاد استان دارد.

استاندار همدان همچنین با اشاره به اهمیت موضوع تدوین سند فرهنگی استان همدان، خاطرنشان کرد: این سند تهیه و برش سه ماهه آن نیز تدوین شده است.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: محوریت رویکرد اصلی این سند نیز «توجه به بنیان خانواده، بانوان و نقش آنها در جامعه و جوانان» است.
وی با بیان اینکه نرخ پایین رشد جمعیت تهدید امروز جامعه است، گفت: نرخ رشد جمعیت در استان همدان ۱/۶۹ و از میانگین کشوری پایین تر است.

اعتماد مردم بزرگترین سرمایه نظام است
نماینده عالی دولت در استان همدان همچنین در ادامه با اشاره به اینکه اعتماد مردم، سرمایه اصلی نظام است، گفت: دولت سیزدهم با تمام توان برای جلب و افزایش اعتماد عمومی مردم که به دلیل برخی اقدامات گذشته مخدوش شده، تلاش می کند.
قاسمی فرزاد ادامه داد: دولت سیزدهم به عنوان یک دولت مردمی و براساس عهدی که بسته در راستای منویات رهبر معظم انقلاب، برای تقویت و گسترش اعتماد عمومی و همچنین آواربرداری از مشکلات برجای مانده از گذشته به صورت شبانه روزی و جهادی کار می کند.
وی با اشاره به رویکرد دولت در توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم، گفت: محور فعالیت های دولت عرصه اقتصادی منویات رهبری معظم انقلاب در خصوص رفع موانع و حمایت و پشتیبانی از تولید است و این امر فصل الخطاب اقدامات و فعالیت های دولت است.
استاندار همدان همچنین با اشاره به اقدامات موثر دولت سیزدهم در زمینه حفظ سلامت مردم، گفت: دولت سیزدهم با حرکتی جهادی طرح ملی واکسیناسیون را انجام داد و موفقیت های چشمگیری در این زمینه برای مهار ویروس و سلامت مردم حاصل شده است.
به گفته وی، تداوم این روند و بهبود شرایط مستلزم همراهی و همکاری مردم برای رعایت دستورالعمل های بهداشتی و همچنین تزریق سه نوبت واکسن کرونا است.
قاسمی فرزاد افزود: در این زمینه از رسانه ها انتظار داریم برای ترغیب مردم به مشارکت در این طرح و دریافت واکسن (هر سه نوبت) به صورت جدی فعالیت کرده و مردم را ترغیب و تشویق کنند. استاندار همدان در خصوص انتصاب مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز گفت: شایسته سالاری مهم‌ترین اصل برای انتخاب و انتصاب مدیران در دولت سیزدهم است که این موضوع باید به صورت جدی مورد توجه باشد.
قاسمی فرزاد گفت: جفا است مدیری که تعهد و تخصص دارد را کنار بگذاریم چرا که انقلاب اسلامی برای جدایی ایجاد نشده و در انتصابات حتما به منافع و مصالح استان و مردم توجه می کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha