به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ مهدی دوستی در دیدار با داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی در حوزه راهسازی استان بحث تعیین اولویتها است.
وی افزود: استان در حوزه محورهای اصلی دچار مشکل است و بر همین مبنا اولویت اول در راهسازی استان باید به حوزه راهها و محورهای مواصلاتی اصلی و ایجاد آزادراه و بزرگراه اختصاص یابد و سایر مسیرها در اولویت بعدی برای تخصیص اعتبارات قرار گیرد.
استاندار هرمزگان گفت: در سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به استان هرمزگان، اعتبارات خوبی در حوزه راهسازی جذب شد و در ستاد توسعه شهرستان بشاگرد نیز برای خارج کردن این منطقه از بنبست، اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان در حوزه راه مصوب شده که در این زمینه میتواند کمک شایانی به این شهرستان باشد.
وی تصریح کرد: معتقدیم راه اگر مبنایی و درست تعریف شود میتوان آن را زیرساخت توسعه دانست به همین جهت برای احداث و تکمیل کریدورهای اصلی کاملا آماده همکاری با وزارت راه و سازمان راهداری هستیم تا بخشی از مشکلات این استان در حوزه راهها برطرف شود.
مهندس دوستی گفت: مسئله توزیع بار و بارنامه و مکانیزم آن از جمله سهمیه بندی گازوئیل و مسائلی همچون پشت بارنامه از جمله مشکلات در استان است که نیازمند شفاف سازی در این زمینه و مباحث مرتبط با کامیونها هستیم تا بخش قابل توجهی از این مشکلات کاهش یابد و استان هرمزگان آمادگی دارد برای ساماندهی و حل مسئله، زیرساختهای لازم را با هدف حل مشکل آماده کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور نیز در این دیدار با تقدیر از تلاشهای استاندار هرمزگان در راستای رفع مشکل مسیرهای مواصلاتی استان، اظهار داشت: برای استان هرمزگان در حوزه راهسازی چندین اولویت در نظر گرفتهایم و عمده فعالیت خود را معطوف به کریدور غرب به شرق استان کردهایم.
داریوش امانی گفت: اعتبارات استان در حوزه راهداری به نسبت سال گذشته افزایش قابل توجهی دارد و به حدود 400 میلیارد تومان رسیده است و رفع نقاط حادثه خیز در استان را در اولویت قرار دادهایم.
وی افزود: استان هرمزگان یکی از استانهای مهم در حوزه ترانزیت کالا محسوب میشود و از این رو ایجاد یک پایانه حمل و نقلی در این استان اولویت داشت که این امر صورت گرفته و برای تکمیل آن نیازمند 100 هکتار زمین پشتیبان برای انتقال کامل این حوزه از شهر بندرعباس به محل پایانه هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای هوشمند سازی فعالیت ناوگان حمل و نقل جادهای در حوزه اتوبوسها مشکلی نداریم و تنها مشکل فعلا در حوزه کامیونها است و به دنبال اجرای طرحی هستیم تا با بارنامه الکترونیکی ثبت و پرداخت پاک صورت بگیرد تا به شفاف سازی در این زمینه کمک شود.
نظر شما