به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت: شاخص میانگین فاصله هر جایگاه سوختی تا جایگاه بعدی در کشور ۴۰ کیلومتر و در استان سیستان و بلوچستان ۱۲۰ کیلومتر است که این امر باعث شده مردم غالباً در صف های طولانی برای تامین سوخت بنزین و گازوئیل انتظار بکشند.
مدرس خیابانی گفت: وزارت نفت این موضوع و عدم صدور مجوز جایگاه سوخت را به بحث قاچاق سوخت در استان سیستان و بلوچستان منوط می داند.
وی تصریح کرد: قاچاق سوخت در استان سیستان و بلوچستان تنها مربوط به این استان نیست و فراورده های سوختی از سایر استانهای کشور حتی از مرکز کشور به سمت سیستان و بلوچستان و مرز انتقال می یابد که متاسفانه تمام این محموله ها به نام استان سیستان و بلوچستان گذاشته میشود.
این مقام افزود: در حال حاضر با پیگیریهای انجام شده مجوز ۲۳ جایگاه عرضه سوخت در سطح استان صادر شده که باید پیگیری های لازم برای تحقق و اجرای این ۲۳ جایگاه صورت گیرد.
استاندار تاکید کرد: برای هر جایگاه باید مجوزهای دو منظوره صادر شود و اجرای جایگاه منوط به ایجاد جایگاه سی ان جی گردد چراکه در بحث جایگاه های سی ان جی به دلیل عدم رقابتی بودن این موضوع و عدم صرفه اقتصادی سرمایه گذاری و استقبال بخش خصوصی صورت نمی گیرد.
نظر شما