به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور, محسن افشارچی در آیین افتتاح کتابخانه عمومی امام حسین(ع) زنجان، روایتهای دنیای مجازی را پررنگتر عنوان کرد و افزود: تولید برتر محتوا دست کسانی است که از ابزارهای مختلف برای تولید آن بهره گرفته و نسبت به روایتگری و ایجاد کنشگری اجتماعی در فضای مجازی با هدف تاثیرگذاری بر مخاطب اقدام میکنند.
وی گفت: در حوادث اخیر 27 سرویس اطلاعاتی خارجی در حال فعالیت ، تولید محتوا و روایتگری هستند.
استاندار زنجان با تاکید بر تقویت هر چه بیشتر کتابخانهها افزود: باید بیش از گذشته در دنیای واقعی از جمله کتابخانه ها فعال باشیم.
افشارچی کرونا و دوری افراد از یکدیگر در دنیای واقعی و گرایش بیشتر به حضور در دنیای مجازی را یکی از دلایل درگیری و بروز نفرت های اخیر در دانشگاهها عنوان کرد.
وی با اشاره به نقش مهم کتابخانه ها در دنیای واقعی گفت: باید اهمیت دنیای واقعی را جدی بگیریم چون در دنیای واقعی است که ما نسبت به یکدیگر، هم مهر و محبت داریم و هم پیرو دین ادیان خود هستیم.
وی بر اهمیت سرمایهگذاری در دنیای واقعی تاکید و تصریح کرد: اما در دنیای مجازی، انسانها گاهی به دشمن یکدیگر تبدیل می شوند.
استاندار زنجان با بیان اینکه لازم است نگاه به کتابخانه ها بصورت سرای محله باشد تا در آنها گفتگو، با هم بودن و درک یکدیگر، پررنگ تر شود، گفت: در چنین مکان هایی است که یکدیگر را بهتر می شناسیم و گفتمان و تبادل فکری انجام می گیرد.
افشارچی تاکید کرد: باید با گفتگو با اهل مطالعه و کتاب به ویژه نسل نوجوان و جوان که در کتابخانه ها حضور دارند، روایتهای درستی را از جامعه به آنها ارائه کرد.
متاسفانه روایتگری ها دست کسانی است که به درستی روایت نمیکنند
وی با اشاره به اینکه در موضوعات مختلف مربوط به جامعه ما، روایتگری ها بخصوص در فضای مجازی به درستی انجام نمی شود، اظهارداشت: نمونه بارز روایت گری های نادرست موضوع مهاجرت از کشور است در حالی که اگر درست و منصفانه روایتگری شود با دقت به قشر مهاجر، واضح است که اغلب آنها از قشر تحصیل کرده جامعه هستند.
استاندار زنجان گفت: نخبه ها و تحصیل کرده ها در همین سیستم نظام جمهوری اسلامی پرورش یافته اند که افتخاری برای این کشور است.
افشارچی اظهارداشت: متاسفانه روایتگری ها دست کسانی است که به درستی روایت نمی کنند.
وی با تاکید بر تقویت دنیای واقعی تصریح کرد: در پرداختن به مقوله فرهنگ، باید آن را فراتر از شکل سنتی و به صورت شیک و متفاوت ببینیم.
وی با اشاره به تعریف فرهنگ در برنامه ها و شکل های مختلف افزود: اگر چه بخشی از فرهنگ در جشن ها و برنامه های سطح شهر و بخشی دیگر در بنرها و تبلیغات شهری است اما بخش عمدهای از آن، در کتابخانه ها دیده می شود.
استاندار زنجان با تاکید بر اینکه باید سرای محله و کتابخانه ها را یکسان ببینیم تا در تربیت نسل آینده به صورت درست، اصولی و مطابق با جهان بینی اسلامی موفق تر عمل کنیم تصریح کرد: در این میان باید از پتانسیل شورا و شهرداری استفاده شود.
استاندار زنجان در پایان اظهار امیدواری کرد کتابخانه اسلامآباد زنجان نیز تا دهه فجر امسال افتتاح شود.
استاندار زنجان با تاکید بر تقویت کتابخانه های استان، با هدف ترویج فرهنگ گفتگو، با هم بودن و درک یکدیگر، گفت کتابخانه ها میتوانند نقش مهمی در روایتگری های درست در دنیای مجازی داشته باشند.
نظر شما