کد خبر 172280
۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
استاندار فارس: از دانشگاه برای شکستن بن‌بست ها کمک بگیرید

استاندار فارس گفت: مدیران دستگاه ها به مراکز علمی به دید گره‌گشایی بنگرند و هر زمان در مسئله ای دچار مشکل شدند، از دانشگاه‌ها برای شکستن بن بست‌ها کمک بگیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدهادی ایمانیه در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، ضمن تشکر از رؤسای دانشگاه ها و ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان، گفت: دانش اساتید و نخبگان نباید صرفا در راستای ارتقای فردی آنان باشد، بلکه می تواند به رفع مشکلات موجود در جامعه نیز بپردازد.
وی تاکید کرد: رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزشی سازوکاری ایجاد کنند تا استان بتواند از نتایج تحقیق و مقالات چاپ شده، خصوصا در 10 سال اخیر بصورت کاربردی و عملیاتی بهره ببرد.

استاندار فارس نگرش مدیریت استان به دانشگاه را مشکل گشا بیان کرد و افزود: مدیران دستگاه ها به مراکز علمی به دید گره گشایی نگاه کنند و هر زمان در مسئله ای دچار مشکل شدند، از دانشگاه ها برای شکستن بن بست ها کمک بگیرند.
ایمانیه ادامه داد: اگر پژوهش کرده بودیم،  دچار برخی مشکلات نمی شدیم؛ در عین حال، امروز اگر پژوهش کنیم مسائل و مشکلات فعلی دوباره تکرار نمی شود.

وی با بیان اینکه حل مشکلات جامعه انسانی در گروی پژوهش است، اظهار کرد: پژوهش توسط افراد باسواد، باتجربه و متناسب با شرایط بومی استان در حل مسائل و مشکلات موثر است.

استاندار فارس غفلت از مسائل مهم، پراکنده عمل کردن و موازی کاری را از آفت های جامعه علمی عنوان کرد و افزود: با هم افزایی مراکز علمی استان، همراهی سازمان برنامه و بودجه استان و راهبری های دلسوزانه نماینده مقام معظم رهبری در استان، سند توسعه علمی فارس تدوین و عملیاتی می شود.

ایمانیه بر لزوم هم افزایی امکانات و تجهیزات مراکز علمی تاکید کرد و اظهار داشت: همانند تمام کشورهای دنیا می توانیم با مشارکت و هم افزایی از امکانات و تجهیزات موجود نهایت بهره را ببریم؛ البته شرط آن ایجاد بانک اطلاعاتی جامع و بروز است. برای حل مشکلات مربوط به ساختمان و ابنیه با مولدسازی و برای تهیه امکانات و تجهیزات با هم افزایی اقدام کنید.

وی با اشاره به اختصاص یک درصد بودجه هر دستگاه به حوزه پژوهش، افزود: تبصره هایی ذیل این قانون وجود دارد که عملا اختصاص یک درصد بودجه در حوزه پژوهش را با مشکل مواجه می کند.

استاندار فارس از پژوهشگران و فناوران برتر استان خواست تا نظرات خود را برای بهتر شدن برنامه توسعه هفتم و بودجه ۱۴۰۲ در جهت حل مشکلات فناوران و پژوهشگران و دانش بنیان ها ارائه دهند.

رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان با اشاره بر اینکه، بنیاد نخبگان استان طی یک دوره یکساله، از فارغ‌التحصیلان باهوش و با استعداد که بازار کار مناسب ندارند؛ حمایت می کند، افزود: نباید اجازه دهیم کسی در صف یا نوبت قرار گیرد، در حد اختیارات خود برای تامین مالی این طرح کمک می کنیم.

ایمانیه روسای مراکز دانشگاهی استان را مامور کرد تا ماهیانه دو ساعت را نسبت به برپایی میز خدمت ویژه فناوران، پژوهشگران و دانش بنیان ها اختصاص دهند.

دراین جلسه ضمن تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر استان، از جایزه علمی دکتر فرح پیرویان در حوزه قلب اطفال و کتاب یار عزیز ما زندگی نامه پرفسور لطف الله یارمحمدی رونمایی شد. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha