به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، «اسماعیل زارعی کوشا» صبح شنبه در شورای مهارت و مراسم آزادی زندانیان جرائم غیر عمد که با حضور جمعی از مدیران ارشد استان در محل زندان مرکزی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات انساندوستانه و کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد جزء باقیاتالصالحات است و معتقدیم این امر خیر، تکریم و بزرگداشت انسانیت است.
وی با بیان اینکه مهربانی و بخشش آیین این سرزمین و سخاوت شعاع نور یقین است، افزود: خیرین و نیکوکاران نوعدوست منشاء خدمات ارزشمندی هستند و همواره در فرهنگسازی و نقشآفرینی در ارائه خدمات برای آزادسازی زندانیان صحنههای بی نظیری را خلق کردهاند.
استاندار کردستان ضمن تقدیر از خیرین، انجمن حمایت از زندانیان، ستاد مردمی دیه استان و همه کسانی که برای اقدامات خیرخواهانه و کمک انساندوستانه به انسانهای نیازمند خصوصا زندانیان جرائم غیر عمد که منتج به بازگشت آنان به آغوش خانواده میشود، گفت: برترین و بهترین بندگان نزد خداوند کسانی هستند که با اعمال خود در راستای رضایت و خشنودی خدا برای خدمت به مردم گام برمیدارند.
زارعی کوشا با تأکید بر مهارتآموزی عنوان کرد: یکی از حلقههای مفقودهای که در نظام آموزشی ما سالیان متمادی مورد غفلت و کمتوجهی قرار گرفتهاست. فارغالتحصیلانی هستند که بدون مهارت فارغالتحصیل میشوند و امکان ایجاد شغل برای آنان چون مهارتی ندارند، دشوار است.
وی با ذکر اینکه خوشبختانه در حال حاضر در استان قدمهای خوبی در راستای مهارتآموزی برداشته شده است اما هنوز تا نقطه مطلوب بر اساس نیاز و بزرگی مسئله بیکاری در استان نیز فاصله بسیار است، افزود: طبق گزارشهای رسیده، تاکنون ۱۵ هزار دوره آموزشی ارائه شده است که اگر از این آمار طبق محاسبات فقط ۲۰ درصد به اشتغال منتج شود، برای ۳ هزار نفر شغل ایجاد میشود.
استاندار کردستان در ادامه، مهارتآموزی را مهمترین مانع و عامل عدم بازگشت مجدد زندانیان به زندان نام برد و گفت: ایجاد اشتغال و استقلال مالی مانعی برای ارتکاب جرم است و این امر در زندانی شدن مجدد زندانیان نقش بسزایی دارد.
طبق اظهارات زارعی کوشا در شهرکهای صنعتی با کمک و همت تولیدکنندگان و صنعتگران جهت اشتغال زندانیان بایستی مسیر جدیدی آغاز شود تا با بکارگیری زندانیان که به هر دلیلی گرفتار بند شدهاند از بازگشت مجدد آنان بکاهیم.
وی در مراسم آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد استان اظهار کرد: امید است با مشارکت خیرین و بهرهمندی از ظرفیتهای حمایتی دیگر، زندانیان جرائم غیر بخشوده شوند چرا که سخاوت، نیکوکاری و بخشش مال و دارایی یکی از افتخارات فرهنگ غنی اسلام و یکی از اهرمهای مؤثر اعتقادی و فرهنگی برای جبران نارساییها و نیازمندیهای جامعه در ابعاد مختلف محسوب میشود.
گفتنی است؛ امروز با حضور استاندار و دیگر مسئولین با مشارک خیرین استان، ستاد دیه و مساعدت بنیاد مستضعفان، ۱۴۴ زندانی جرائم غیرعمد در کردستان از بند رهایی یافته و آزاد شدند.
نظر شما