به گزارش روابطعمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی شامگاه دوشنبه، در نشست کارگروه دریامحور، اظهارداشت: کارگروه تجارت دریامحور به دبیری سازمان صمت استان راهاندازی و در این کارگروه از ظرفیت نخبگان، اندیشکدهها، دانشگاهیان و بخش خصوصی و دولتی استفاده شود.
وی با تاکید بر لزوم توسعه بنادر کوچک و تجارت خرد، ادامه داد: در این مهم باید سه مولفهی تامین نظرات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، توجه به ظرفیتهای موجود و تقاضا محوری در توسعه مورد توجه قرار گیرد.
استاندار هرمزگان، خدمات دریایی را مسئلهای مهم دانست و گفت: باید خدمات دریایی را شناسایی کنیم و برای بخشی از خدمات که مرتبط با حوزهی بیمه است، بیمههای دولتی را فعال کنیم.
دوستی افزود: باید با تشکیل یک دبیرخانه قوی برای کارگروه اقتصاد دریامحور و ایجاد کارگروههایی ذیل آن مانند کارگروه تخصصی تجارت دریایی و تعریف پروژههای مختلفی مانند پایش تصویری بنادر و هر چیزی که میتواند ما را در توسعه و رقابت با بنادر منطقه کمک کند، تصمیمگیریهای دقیقی داشته باشیم.
استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم ایجاد تعادل میان تجارت خرد و کلان، عنوانکرد: علاقمند هستم هر بخش از کارگروه دریاپایه استان را به یکی از اندیشکدههای برتر کشوری وصل کنیم تا ایدهها و مسائل دقیق و متخصصانه مطرح شود.
وی ادامه داد: کارگروه باید مشخص کند که قرار است به کجا برسیم؟ مطلوبمان چیست، چه رویدادهایی را باید برگزار کنیم و از چه ظرفیتهای دولتی و غیر دولتی استفاده کنیم.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، تصریحکرد: کارگروه استانی اقتصاد دریا پایه از کارگروه ملی هم میتواند کارساز تر باشد چرا که ما در استان مثالهای ملموس برای موضوعات مرتبط با دریا، داریم.
دوستی ادامه داد: برای جلسه آینده باید اعضای کارگروه دریامحور، ساختارهای پیشنهادی خود شامل اعضا، میهمانان، اندیشکدهها و ... را اعلام کنند تا تصمیم نهایی در رابطه با این کارگروه تجارت دریا محور گرفته شود.
وی با اشاره به ضرورت راهاندازی کارگروه تجارت دریامحور افزود: در جلسه آینده برنامهریزی شود تا کارگروههای ذیل کارگروه اصلی تعریف و اعضای آن نیز مشخص شود.
در این نشست سازمان صنعت، معدن، تجارت استان به عنوان دبیر کارگروه تجارت دریامحور انتخاب شد.
نظر شما