به گزارش روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در مجمع عمومی سمنها به مناسبت هفته تشکل های مردم نهاد، اظهار داشت: باعث افتخار است که تشکلها با احساس تکلیف، راه رزمندگان و آزادگان را دنبال میکنند.
وی افزود: تشکلها، خیرانه و بدون چشم داشت تلاش میکنند و تربیت شدگان مکتب اسلام و امام هستند، جاهای دیگر از این سرمایه عظیم اجتماعی که با رهبری امامین انقلاب کار را دنبال میکنند، بی بهره هستند.
استاندار فعالیتهای سازمانهای مردم نهاد را بدون چشم داشت و در راستای گره گشایی از مسائل مردم دانست و گفت: در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و اقتصادی تلاش میشود گره از کار مردم و استان محروم باز شود.
حیدری ضمن تأکید بر ضرورت یاری دهی دستگاههای اجرایی به تشکلهای مردم نهاد، گفت: مشارکتهای مردمی آینده کشور را تضمین میکند، اگر به دنبال تضمین آینده کشور هستیم، باید در تمام حوزهها مشارکت مردمی داشته باشیم،
وی پیچیده ترین مدیریت را، مدیریت نظامی دانست و تصریح کرد: در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس، با مشارکت مردمی بر دشمن فائق آمدیم و در جنگ نابرابر، حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندادیم، با مشارکت مردمی پیروزی تضمین میشود، برای موفقیت به مشارکت مردمی نیاز است.
استاندار خروش مردم در مناسبتهای مختلف را ضمانت آینده کشور و عامل صیانت از انقلاب و کشور دانست و گفت: مشارکت مردم در جشن غدیر بی سابقه بود و مصداق بارز آن برگزاری مراسم توسط هیات در محرم است که فرهنگ ارزشمندی است.
حیدری کلید حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را در دست مشارکت مردمی دانست و گفت: برخلاف توطعههای دشمن که تلاش کرد با رعب و وحشت مراسمات محرم امسال را کمرنگ کند خیلی پرشور و پرشعور برگزار شد.
استاندار نقش سازمانهای مردم نهاد را پیوند بین مردم و حاکمیت دانست و بیان کرد: دشمن میکوشد بین مردم و حاکمیت گسل ایجاد کند، نقش کلیدی سازمانهای مردم نهاد پیوند بین مردم و حاکمیت است که با ایجاد و حفظ آن، دشمن کاری از پیش نخواهد برد.
وی افزود: صحنه کربلا دائم در حال تکرار شدن است و در دوران حاضر دشمنان هلهله میکنند تا نگذارند صدای حقانیت جمهوری اسلامی به دنیا برسد و این تکرار تاریخ است.
حیدری توجه به آسیبهای اجتماعی را موضوعی جدی دانست و گفت: با مردمی سازی میتوان بر آسیبهای اجتماعی فائق آمد، مواد مخدر آسیبی خانمان سوز و خانمان برانداز است که در این راستای باید از تلاش نیروهای جهادی و نظرات سمنها استفاده شود.
وی توانمند سازی سمنها را ایده ارزشمندی برشمرد و تاکید کرد: برای هدف گذاری و حرکت باید توانمند سازی سازمانهای مردم نهاد و سمنها صورت بگیرد.
استاندار افزود: نیروهای جهادی، انقلابی، دغدغه مندان و خیرین باید با اداره اجتماعی دولت انقلابی پیوند داشته باشند که این تحول در این حوزه در حال رقم خوردن است. این تغییر رویکرد در سال گذشته بصورت جدی دنبال شده است.
حیدری افزایش ارتباط و همافزایی بین سمنها را از ضروریات برشمرد و گفت: باید با خرد جمعی، توفان فکری صورت بگیرد و از نو آوریها و ابتکارات با کار جهادی برای حل مشکلات و گره گشایی استفاده شود.
وی با بیان اینکه احیا و بازگشت به مساجد، از انتظارات جدی است، تصریح کرد: مساجد از مهمترین پایگاههای اسلام و تشیع اند و معضلات جامعه در پایگاه مسجد و با محله محوری قابل حل است.
استاندار افزود: رزمندگان و هیاتها، در مساجد پای منبر روحانیهای خوش فکر، خوش بیان و اهل ارتباط با مردم و دارای روحیه جهادی تربیت شدند که با شکل گیری آن، دشمن به حاشیه خواهد رفت و آسیبهای اجتماعی کاهی چشمگیری خواهد داشت.
وی افزود: باید بتوان از کمکهای مردمی و کمکهای خیرین برای انجام مراسماتی همچون جشن غدیر استفاده کرد که در برخی مناطق، خیرین نوآور و خوش سلیقه بسیاری هستند.
استاندار در ادامه گفت: محل استقرار خیرین در خانه جوان، باید بصورت جدی دنبال شود و موانع برطرف گردد.
حیدری افزود: بنیاد نخبگان از مسائل مهم است، برای داشتن حرکت رو به جلو و پیشرفت و توسعه، باید شرکتهای دانش بنیان تقویت شوند که در این راستا اقداماتی نیز انجام شده است، شهرک پارک علم و فن آوری باید پاتوق جوانان نوآور و شرکتهای دانش بنیان باشد.
وی یکی از انتظارات جدی را برگرداندن سرمایههای مهم اجتماعی دانست و گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، بارقه امید بین مردم ایجاد شده است و نتیجه آن حضور در صحنههای مختلف است.
استاندار دولت سیزدهم را صادق الوعده خواند و تاکید کرد: تلاش میشود وعده ای داده نشود که عملی نشود، باید این تلاشها اطلاع رسانی شود و انتظارات نیز گفته شود تا سمنها به کمک دولت بیایند.
حیدری در پایان گفت: راه برای گروههای جهادی باز است و حمایت از گروههای جهادی، خیرین و سازمانهای مردم نهاد را وظیفه خود میدانیم و با حضور و مشارکت مردم و بخصوص سرمایه گذاران در حوزههای مختلف، شاهد توسعه خواهیم بود.
نظر شما