کد خبر 201440
۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵
اقدامات و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری کاشان بررسی شد

اقدامات و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری کاشان در ششمین نشست تقویت تعامل و بررسی اقدامات،‌ فعالیت‌ها و برنامه‌های شهرداری‌ها در حوزة فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با حضور رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز و مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری کاشان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در ابتدای این نشست، متوسلی معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان  ضمن بیان اهداف و ضرورت‌های برگزاری چنین جلساتی، گفت: هدف از برگزاری این نشست‌ها، هم‌افزایی، احصای تجارب و الگوهای موفق در شهرداری‌ها، طرح مسائل و مشکلات، اظهار پیشنهادها و انتظارات شهرداری‌ها از این مرکز برای طرح و پیگیری مسائل در سطح ملی، ایجاد وحدت رویه در اجرای برنامه‌ها و به طور کلی آگاهی از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری‌ها می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه مباحث فرهنگی و اجتماعی در حال حاضر مهمترین مطالبه شهروندان از مدیریت شهری است، تصریح کرد: سازمان‌های فرهنگی و اجتماعی ضمن رصد انتظارات عمدة مردم در این حوزه‌ها، می‌بایست با کسب اطلاع از وضعیت و ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی شهر و شناساییِ آسیب‌ها و معضلات، برای رفع نیازها و مشکلات موجود، برنامه‌ریزی نمایند.

در ادامه، فرجی مدیرعامل فرهنگی و اجتماعی شهرداری کاشان گزارشی از عملکرد این شهرداری در یک سال گذشته و برنامه‌های در نظر گرفته شده برای سال جاری را ارائه نمود. 

وی گفت: پایه و اساس تمام فعالیت‌هایمان در شهرداری کاشان بر مبنای چهار اولویت اصلی شامل «تعالی خانواده»، «ارتقای فرهنگ شهروندی»، «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» و «ترویج ورزش همگانی» می‌باشد.

وی به توزیع عادلانة اماکن فرهنگی و ورزشی و همچنین توزیع متوازن برنامه‌ها و اجرای مراسم‌های ملی و مذهبی در تمام نقاط و محله‌های شهر اشاره کرد و عناوین برخی فعالیت‌های سالهای گذشته را این‌گونه برشمرد: جشنوارة ملی تئاتر مهر، جشنوارة ملی فردخت، رویداد ملی هنری شهید اردهال، همایش ملی شعر مادر، جشنوارة ملی خوشنویسی هل أتی، جشنوارة مردمی تئاتر بچه‌های مسجد، جشنوارة قرآنی کشف استعداد با عنوان ستاره‌های آسمان، افتتاح گرمخانه و مرکز غربالگری، افتتاح مرکز مشاوره روانشناسی خانواده، جشنواره شهر خوب شهروند خوب، افتتاح گالری گنجینه و اکران فیلم‌های سینمایی در محله‌های کم‌برخوردار با عنوان سینمامحله. 

در ادامه وزیری رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی با تأکید به تکالیف درج شده در اسناد بالادستی و برنامه‌های دولت، گفت: شهرداری‌ها در موضوعات مهمی مثل جوانی جمعیت، عفاف و حجاب، کاهش آسیب‌های اجتماعی و توسعة ورزش همگانی، نقش مؤثری دارند که می‌بایست با مشارکت بخش خصوصی، تشکل‌ها و سازمان‌های مرتبط، نسبت به این موضوعات برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داشته باشند.

وی، وجود 1200 کارخانة تولید فرش در شهر کاشان را ظرفیت اقتصادی تاثیرگذاری برشمرد که شهرداری از آن می‌تواند برای پیشبرد اهداف و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بهره‌مند شود.

وی همچنین از تمام شهرداری‌ها خواست تولیدات سمعی، بصری و گرافیکی را جهت اشتراک‌گذاری با سایر شهرداری‌ها به مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی ارسال نمایند و اعلام آمادگی کرد که در تدوین برنامه‌ها و تهیه دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌ها از پیشنهادهای سازمان‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری‌ها استفاده شود.

در پایان این نشست مقرر شد شهرداری کاشان ضمن تمرکز بیشتر بر بررسی و رصد ویژگی‌های اجتماعی و فرهنگی، نسبت به تدوین برنامه‌های لازم با بهره‌مندی از ظرفیت مراکز علمی و متخصصین با تأکید بر حوزه‌های مدیریت شهری اقدام نماید.

 این نشست‌ها به منظور بررسی فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری‌ها و در راستای هم‌افزایی و بهره‌گیری از درس‌آموخته‌ها و به اشتراک‌گذاری تجارب و با هدف شکل‌گیری ایده‌های جدید و بررسی مسائل و چالش‌های حوزة امور فرهنگی و اجتماعی به‌صورت مستمر از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان برگزار می‌شود. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha