به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران؛ سیدمحمود حسینی پور با اشاره به اهمیت روزافزون سلامت و امنیت غذایی، یادآور شد: وزارت جهادکشاورزی در شمار مهمترین وزارتخانه های دولت است، چرا که راهبردهای ارتقاء و پایداری امنیت غذایی کشور در این مجموعه اتخاذ و عملیاتی می شود.
سید مجتبی خیام نکویی، معاون وزیر و رییس سازمان تات نیز در این جلسه با بیان این که ایران جز ۸ کشور داری ذخایر تنوع ژنتیکی است، افزود: حفظ ذخایر ژنتیکی برنج در کشور از محورهای مهم سازمان تات و موسسه تحقیقات برنج می باشد.
استاندار مازندران در دیدار معاون وزیر جهاد کشاورزی:
تولید غذا و محصولات کشاورزی در کشور باید بعنوان یک ارزش محسوب شود
سیدمحمود حسینی پور، استاندار مازندران روز شنبه در نشست ارتقای سلامت محصولات و تولیدات کشاورزی که با حضور خیام نکویی، معاون وزیر و رییس سازمان تات در دفتر کار مقام عالی دولت در استان برگزار شد، گفت: تولید غذا و محصولات کشاورزی در کشور باید بعنوان یک ارزش محسوب گردد.
نظر شما