به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه به همراه شورای نظارت بحران استان های چهارمحال و بختیاری و استان خوزستان به صورت سرزده از هلال احمر، شرکت توزیع نیروی برق و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای این استان بازدید کردند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد در این بازدیدها گفت با وجود اینکه این دستگاه ها با محدودیت های زیرساختی مواجه هستند اما خدمات قابل قبولی ارائه کردند و امید می رود شرایط این دستگاه ها نسبت به سال گذشته بهتر شود.
علیرضا نیک روز با بیان اینکه، هلال احمر 100 درصد متناسب با علم روز و برخوردار از تجهیزات و زیرساخت های لازم به پیش می رود، افزود: دستگاه های حوزه زیرساخت تلاش کنند تا در فصل بارش ها شرایط بحرانی و ناامنی نداشته باشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شرکت برق تا این لحظه همکاری و هماهنگی های خوبی در رابطه با پیش بینی و پیشگیری های لازم با حوزه بحران را داشته است.
وی گفت: دستگاه های اجرایی تدابیر و تمهیدات لازم را بکار گیرند تا در شرایط بحرانی و بارش های فصلی و سیلاب ها مردم در مناطق مختلف به خصوص دور افتاده با مشکلات قطعی برق، آب، گاز و اختلال در شبکه های مخابراتی و یا سوخت رسانی مواجه نشوند.
وی به وضعیت جاده ها به خصوص در روستاها و مناطق عشایری اشاره کرد و گفت با توجه به اینکه شرایط راه های روستایی و عشایری استان به گونه ای است که طی بارش ها با مشکلاتی مواجه می شوند از هم اکنون تدابیر لازم اندیشیده شود.
نیکروز راهکارهای ایمنی و کاهش اثرات بلایای طبیعی را نیازمند مشارکت عمومی و فرهنگی سازی دانست و گفت: عمل کردن به وظایف و به موقع عمل کردن از ضروریات اصلی در مدیریت بحران است.
وی تاکید کرد که همه دستگاه های اجرایی با شناسایی مناطق بحران زا از هم اکنون تمهیدات لازم را بکار بگیرند و هر اقدامی که برای کاهش خسارت و زیان ناشی از بحران ضروری است برنامه ریزی کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استان چهار محال بختیاری مهمان کشوری هم گفت با وجود اینکه دستگاه های اجرایی و خدمات رسان در این استان کمبودها و مشکلاتی به لحاظ نیروی انسانی و تجهیزات دارند اما تعامل و همکاری خوبی در شرایط بحرانی و حوادث مختلف طبیعی و غیرمترقبه دارند.
خسرو کیانی به نحوه و زمان مواجه شدن با بحران ها اشاره و تاکید کرد: برای کاهش خسارات آن هم در شرایط و مواقعی که امکانات کافی نباشد باید برنامه ریزی های لازم جهت پیش بینی و پیشگیری های حوادث صورت گیرد و بر راهکارهای مدیریتی اشراف داشت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: مدیران باید علاوه بر آمادگی کافی برای مخاطرات فصل بارش و سرما، برای پیشگیری و روبرویی با هرگونه حوادث پیش بینی شده و یا پیش بینی نشده و مواجه شدن با بحران نیز آمادگی داشته باشند.
نظر شما