به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، این طرح مهم اقتصادی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، جمعی از مدیران استانی و مسئولین شهرستانی افتتاح شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه در آیین افتتاح این طرح گفت: کارخانه فرآورده های گیاهی اکسیر سبز سربیشه به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه به بهره برداری رسید.
سید احسان عسکری اظهار داشت که این کارخانه اشتغالزایی برای ۲۳۰ نفر را به طور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرد.
معاون اقتصادی استانداری ساخت این طرح مهم اقتصادی را با هدف ترویج الگوی کشت گیاهان دارویی، ایجاد اشتغال پایدار و استفاده مناسب از آب و خاک در این منطقه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه چهار زنجیره ارزش برای بخش اقتصادی استان تعریف شده، افزود: گیاهان دارویی، آبزیپروری، پتروشیمی و صنایع پایین دست نفت و گاز و گردشگری چهار زنجیره ارزش تعریف شده برای استان است.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برند معروف گیاهان دارویی سینره و زردبند کهگیلویه و بویراحمد با اشتغالزایی ۳۵۰ نفر و گردش مالی یک هزار میلیارد تومان در سطح کشور شناخته شده است و امروز فاز دیگری از فرآوری کارخانه گیاهان دارویی رقم و رنجیره ارزش راهبردی گیاهان دارویی در حال تحقق است.
عسکری با بیان اینکه در دولت سیزدهم تحولات زیادی در بخش اقتصادی استان رخ داده گفت: تعداد زیادی از طرح هایی که سال های گذشته به بهره برداری نرسیده بودند طی دو سه سال اخیر مسیر خوبی را طی کردند.
وی با اشاره به اینکه پروژه بزرگ صنعتی اتیلن با ۱.۳ میلیارد دلار به بهره برداری رسید، گفت: دو کارخانه اتیلن با ذیل همین پروژه تعریف شده که پیشرفت ۴۷ و ۲۸ درصدی داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به زودی پتروپالایشگاه آب نارون دهدشت کلنگ زنی می شود، گفت: همه مراحل این پروژه طی شده و کلنگ زنی خواهد شد.
عسکری با اشاره به اینکه به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کارخانه قند یاسوج پس از چند سال رکود به چرخه تولید بازگشت گفت: مجتمع آبی یاسوج از دیگر پروژه هایی بود که در دولت سیزدهم به نتیجه رسید و نقش زیادی در جذب گردشگر خواهد داشت.
معاون اقتصادی استانداری از بازگشت کارخانه شهدناب یاسوج به چرخه تولید پس از ۱۵ سال خبر داد و عنوان کرد: سیب های صنعتی کشاورزان از آنها خریداری و پس از کنسانتره تبدیل و صادر می شوند که ارزآوری خوبی برای استان به همراه دارد.
عسکری با اشاره به اینکه اقتصاد استان پرانرژی و هدفمند و با برنامه در حال حرکت است، گفت: استان در مسیری قرار گرفته که ظرف سه چهار سال آینده شرایطی بهتر از امروز خواهد داشت و مراحل توسعه را طی کرده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: کارخانه گیاهان دارویی گچساران در زمینی به مساحت ۱۲هزار متر مربع با زیربنای چهار هزار و ۵۰۰متر مربع ساخته شده است.
شایان نادری افزود: کارخانه گیاهان دارویی شهرستان گچساران در قالب تولید انواع اَدویِه و بسته بندی گیاهان دارویی به بهره برداری رسید که قابل توسعه است.
نادری اظهار داشت: این کارخانه علاو بر اینکه بستر بهره وری بهینه از منابع آب و خاک را فراهم می سازد، میزان درآمد بهره برداران گیاهان دارویی بیشتر از محصولات زراعی خواهد بود.
نادری با بیان اینکه این طرح اقتصادی در یکسال گذشته پیشرفت چشمگیری داشت ابراز کرد: کارخانه گیاهان دارویی گچساران در یکسال گذشته ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
وی عنوان کرد: کارخانه فراوری گیاهان دارویی گچساران یکی از مهمترین طرح های اقتصادی استان است که علاوه بر فراهم شدن فرصت های شغلی جدید، بهبود درآمد کشاورزان و ایجاد بازار فروش از دیگر مزایای بهره برداری از این طرح است.
کارخانه فرآوده های گیاهان دارویی در گچساران با ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد.
نظر شما